Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

Τα μυστικά διατροφής της Βίκυς Χατζηβασιλείου -Τι έχει κόψει τελείως

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου διατηρεί μια τέλεια σιλουέτα και ένα γυμνασμένο κορμί και συχνά μοιράζεται τα μυστικά της με τους φίλους και τους θαυμαστές της.

Πρόσφατα η παρουσιάστρια αποκάλυψε τι δεν τρώει για να είναι πάντα σε φόρμα: «Τα τελευταία χρόνια αποφεύγω τη γλουτένη. Επίσης, έχω μειώσει πολύ την κατανάλωση ζάχαρης. Προτιμώ τα φυτικά γλυκαντικά, όπως είναι το σιρόπι αγαύης, που βγαίνει από έναν κάκτο του Μεξικού. Σε γενικές γραμμές, θα έλεγα πως είναι προτιμότερο να επιλέγεις ό,τι πωλείται στον πάγκο της λαϊκής -φρέσκα φρούτα και λαχανικά– παρά στα ράφια του σούπερ μάρκετ. Επίσης, έχω αντικαταστήσει το αναψυκτικό με σόδα και φρέσκο λάιμ που φτιάχνω μόνη μου», δήλωσε στο People.

Όσο για το γλυκό που της αρέσει να φτιάχνει στην οικογένειά της, απάντησε: «Κάνω μια καταπληκτική μους σοκολάτας, που είναι το μακροβιοτικό γλυκό, αφού δεν περιέχει γάλα, αυγά και ζάχαρη, παρά μόνο γάλα καρύδας και bitter σοκολάτα».

Η όμορφη παρουσιάστρια μίλησε και στο Join Us και αποκάλυψε και άλλα μυστικά της διατροφής της.

Εξομολογήθηκε ότι τρώει κάθε μέρα γλυκά. «Μ’ αρέσουν πάρα πολύ. Παίρνω τα bitter σοκολατάκια που έχουν μέσα κεράσι. Κάθε μέρα τρώω τρία- τέσσερα. Υποκύψτε σε κάτι που αγαπάτε πολύ. Οι ενοχές παχαίνουν. Δεν χρειάζεται να είμαστε εμμονοληπτικοί σε τίποτα στη ζωή μας», είπε χαρακτηριστικά.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη φωτογράφιση που είχε κάνει για το DownTown: «Δεν στεναχωρήθηκα καθόλου με τα σχόλια για τη φωτογράφιση στο DownTown. Όταν κάποιος μου επιτίθεται νιώθω ότι προφανώς τον κάνω να νιώθει άβολα. Τι να κάνουμε τώρα; Δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους. Ο καθένας έχει δικαίωμα στη γνώμη του και εμείς έχουμε δικαίωμα στο να λαμβάνουμε τη γνώμη του σοβαρά ή υπόψη μας. Σιγά μην επιτρέψω στη γνώμη του καθενός να βάλλει τη ζωή μου. Ανέβασα την αρετουσάριστη φωτογραφία για χιούμορ. Και γιατί βαρέθηκα να ακούω βλακείες, να ακούω τόσα ψέματα γι’ αυτό το κομμάτι της εικόνας μου. Κουράστηκα. Κάπου καταντάει ενοχλητικό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ