Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

DEVit Conference: Είσαι έτοιμος να μάθεις πως χτίζεται ο σύγχρονος παγκόσμιος ιστός;

Developers του Facebook και της Mozilla στο μεγαλύτερο συνέδριο για προγραμματιστές στη Θεσσαλονίκη

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την πραγματοποίηση του συνεδρίου DEVit 2016. Το DEVit είναι ένα συνέδριο 360 μοιρών που καλύπτει ολόκληρο το φάσμα του σύγχρονου παγκόσμιου ιστού και λαμβάνει χώρα στη Θεσσαλονίκη. Στόχος του συνεδρίου είναι να παρουσιάσει τέχνες, να διαχύσει τεχνικές, καθώς και να αναλύσει τεχνολογίες που κάνουν τον σημερινό Παγκόσμιο Ιστό πραγματικότητα.

Την Παρασκευή 20 Μαΐου 2016 από τις 09:00 έως και τις 18:00 στο συνεδριακό κέντρο Ιωάννης Βελλίδης, 14 διεθνείς ομιλητές με βαθιά εξειδίκευση σε τεχνολογίες του Διαδικτύου, έρχονται στη Θεσσαλονίκη για να μοιραστούν την γνώση και την τέχνη τους. Θα παρουσιάσουν τις τελευταίες εξελίξεις, τεχνικές και τεχνολογίες σε: ανάπτυξη ιστοσελίδων, πληροφοριακών συστημάτων ιστού, εφαρμογών κινητών συσκευών και διαχείριση υποδομών.

Ανάμεσα στους διεθνείς ομιλητές του DEVit 2016 συμπεριλαμβάνονται οι: Soledad Penades (Μηχανικός λογισμικού, Mozilla) και Forbes Lindsay (Προγραμματιστής, Facebook). Επιπλέον, μεγάλες εγχώριες αλλά και διεθνείς εταιρείες, όπως το GitHub, στηρίζουν τη φετινή εκδήλωση.

Το DEVit κατόρθωσε από το ξεκίνημα του να αναδειχθεί ως το μεγαλύτερο σημείο συνάντησης της κοινότητας προγραμματιστών και τεχνολόγων της χώρας. Και για τη φετινή διοργάνωση προσκαλούνται developers όχι μόνο από την Θεσσαλονίκη αλλά και ολόκληρη την Ελλάδα να συμμετάσχουν και να παρακολουθήσουν τις ομιλίες και τα εργαστήρια του συνεδρίου, αξιοποιώντας μία μοναδική ευκαιρία δικτύωσης μεταξύ τους, αλλά και με τους συμμετέχοντες ομιλητές, συνεργάτες και χορηγούς.

Το DEVit 2016 σε περίληψη:
● Ομιλητές και Δομή: 14 ομιλητές σε 2 παράλληλες αίθουσες.
● Κατηγορίες Ομιλιών: Front-End, Back-End, DevOps, Mobile.
● Τοποθεσία: Συνεδριακό κέντρο Ιωάννης Βελλίδης, Θεσσαλονίκη.
● Γλώσσα: Αγγλικά
● Εισιτήριο: €60, είσοδος στο DEVit, γεύμα, καφές και welcome bag.

Λίγα λόγια για το DEVit 2015:

Tο DEVit 2015 πραγματοποιήθηκε στις 15 Μαΐου στο Makedonia Palace της Θεσσαλονίκης και έκανε sold-out με 350 απόλυτα ικανοποιημένους συνέδρους. Το συνέδριο οργανώνεται αποκλειστικά από την τοπική κοινότητα developers, designers, marketeers και φίλων της τεχνολογίας, όντας μία ομαδική προσπάθεια που αριθμεί περισσότερους από 30 εθελοντές.

Σύνδεσμοι:
http://devitconf.org/ Το DEVit 2016 - http://devitconf.org/2015/ To DEVit 2015

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ