Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

Η ΝΔ λέει «ναι» χωρίς προϋποθέσεις στην εξεταστική για δάνεια κομμάτων-ΜΜΕ

Την πρόταση που κατέθεσαν οι κοινοβουλευτικές ομάδες του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τα δάνεια των κομμάτων και των ΜΜΕ έκανε αποδεχτή η Νέα Δημοκρατία.

«Για λόγους αρχής η ΝΔ υπερψηφίζει την πρόταση σύστασης εξεταστικής για τα δάνεια κομμάτων – ΜΜΕ», ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος.

Παράλληλα, «πέταξε το μπαλάκι» στα κόμματα της συγκυβέρνησης για την πρόταση της ΝΔ για εξεταστική επιτροπή για τα capital controls.

«Με τη σημερινή πρότασή τους για Εξεταστική Επιτροπή οι ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ δεν έχουν ως αληθινό μέλημά τους τη διαφάνεια. Προσπαθούν να εγκλωβίσουν το δημόσιο διάλογο και τα άλλα κόμματα στους μικροκομματικούς, επικοινωνιακούς τακτικισμούς τους. Δεν θα το επιτύχουν», αναφέρει ο κ. Κουμουτσάκος και συνεχίζει:

«Η Νέα Δημοκρατία έχει διαχρονικά ταχθεί εμπράκτως υπέρ της διαφάνειας στο δημόσιο βίο. Πρόσφατα, ο Πρόεδρός της Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε απτά δείγματα γραφής του σεβασμού του στους φορολογούμενους πολίτες, δίνοντας στη δημοσιότητα όλα τα στοιχεία για την οικονομική κατάσταση του Κόμματος και ένα αυστηρό πρόγραμμα αποπληρωμής των δανείων της»

«Συνεπώς, για λόγους αρχής, η Νέα Δημοκρατία υπερψηφίζει την πρόταση σύστασης αυτής της Εξεταστικής Επιτροπής. Αναμένουμε από τα κυβερνητικά Κόμματα να αποδεχθούν την πρόταση της Νέας Δημοκρατίας για την Εξεταστική Επιτροπή διερεύνησης των συνθηκών που οδήγησαν στις καταστροφικές εξελίξεις για την οικονομία, πέρυσι το Καλοκαίρι», καταλήγει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ