Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Σεμινάριο Stretching με τον Nissim Zoares

Κυριακή 20 Μαρτίου 2016, 9:00-17:00
Κεντρικό κτίριο Χ.Α.Ν. Θες/νίκης
Ο διεθνούς φήμης Master Trainer Nissim Zoares θα βρίσκεται για 1η φορά στη Β. Ελλάδα και στη Χ.Α.Ν.Θ. για ένα σεμινάριο Stretching το οποίο πρέπει να παρακολουθήσουν όλοι όσοι ασχολούνται με την άσκηση και την κίνηση.

Χορευτές, αθλητές, γυμναστές, φυσιοθεραπευτές αλλά και απλοί ασκούμενοι θα διευρύνουν και θα εξειδικεύσουν το ασκησιολόγιό τους ανάλογα με το προφίλ τους και θα λάβουν διεθνή πιστοποίηση διδασκαλίας.

Στο σεμινάριο θα παρουσιαστούν δυο Stretching Masterclasses:

STRETCH YOUR LIMITS

Η μέθοδος Stretch Your Limits του Nissim Zoares είναι βασισμένη στις τελευταίες επιστημονικές έρευνες πάνω στο Stretching & Flexibility. Η κίνηση είναι βασικό συστατικό του μαθήματος και μέσω αυτής στοχεύεται η βελτίωση του εύρους κίνησης (ROM) και της ευκαμψίας/ευλυγισίας. Δίνεται έμφαση στους μυς που έχουν την τάση να βραχύνονται. Κατά τη διάρκεια του προγράμματος θα παρουσιαστούν ασκήσεις που συνδυάζουν όλα τα είδη του stretching, δεμένες σωστά μεταξύ τους με σκοπό το μέγιστο αποτέλεσμα.

DANCE STRETCH

Μια τάξη stretching με φόντο το χορό. Διάφορες τεχνικές που χρησιμοποιούνται στο μοντέρνο χορό είναι πάρα πολύ αποτελεσματικές για τη βελτίωση της ευκαμψίας και ευλυγισίας. Σημαντικό συστατικό του μαθήματος είναι η ροή και η κίνηση καθώς και οι δημιουργικές μεταβάσεις από άσκηση σε άσκηση. Οι ασκήσεις εξασκούνται σε διαφορετικούς ρυθμούς και επίπεδα δυσκολίας. Το πρόγραμμα αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν μία ώρα άσκησης για βελτίωση της ευλυγισίας καθώς και σαν προετοιμασία για ένα μάθημα χορού. Δεν χρειάζεται να είστε χορευτές για να το παρακολουθήσετε παρά μόνο να είστε ανοιχτοί στο να ανακαλύψετε δυνατότητες που έχει το σώμα σας.

150€ με προεγγραφή και προκαταβολή 80€ έως τις 11/3 ή 160€ για εγγραφές μετά τις 11/3.

Πληροφορίες-Εγγραφές: Τμήμα Γυμναζομένων Χ.Α.Ν.Θ. 231 600 1000 εσωτ. 0821 & 0822
Περισσότερες πληροφορίες ηλεκτρονικά:
http://www.bfsacademy.gr/#!stretch-your-limits-instructor/c24wq

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος: https://docs.google.com/forms/d/1fLig7G4Lj6ZACbsMLVj0RhRCfV_p_xVYiglK645JMuY/viewform

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ