Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

Με σφυράκι έσπαζε τζάμια αυτοκινήτων σε πυλωτές

Ο δράστης στάθηκε άτυχος, όταν κοντά σε πυλωτή πολυκατοικίας που επέλεξε να «κτυπήσει», τον εντόπισαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Ένα ειδικό σφυράκι, από αυτά που χρησιμοποιούνται σε φωλεές της Πυροσβεστικής για να σπάζουν το τζάμι σε περίπτωση κινδύνου, ήταν το «όπλο» ενός 33χρονου που το χρησιμοποιούσε για να σπάζει τα τζάμια σταθμευμένων αυτοκινήτων στη Λάρισα.

Ο δράστης δεν παρατήρησε ότι κοντά στην πυλωτή πολυκατοικίας που επέλεξε να χτυπήσει κινούνταν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., που άκουσαν τον κρότο από το τζάμι που έσπασε και έτρεξαν αμέσως! Έτσι, έπιασαν στα πράσα τον 33χρονο, ενώ προσπαθούσε να κλέψει διάφορα αντικείμενα από το εσωτερικό ενός σταθμευμένου Ι.Χ. αυτοκινήτου.

Στην Ασφάλεια, όπου προσήχθη για την προανάκριση, διαπιστώθηκε ότι από τις αρχές του Φεβρουαρίου είχε διαρρήξει με την ίδια μέθοδο άλλα τέσσερα Ι.Χ. αυτοκίνητα και είχε αρπάξει από το εσωτερικό τους μια συσκευή πλοήγησης GPS, ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου και μικρό χρηματικό ποσό, ενώ αποπειράθηκε να διαρρήξει και άλλα δύο αυτοκίνητα. Η έρευνα για την συμμετοχή του και σε άλλες κλοπές συνεχίζεται, ενώ ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Λάρισας του άσκησε δίωξη για διακεκριμένες κλοπές και απόπειρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ