Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

24η αγωνιστική Supe League, Β΄ μέρος - Οι τηλεοπτικές μεταδόσεις

Μετά τις τρεις χθεσινές αναμετρήσεις το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League συνεχίζεται σήμερα με τέσσερα ακόμη ματς, τα οποία θα μεταδοθούν από τα αθλητικά κανάλια της Nova, ως εξής:
  • Στις 15:00 ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί τη Βέροια. Ο αγώνας θα καλυφθεί από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD σε περιγραφή του Γιώργου Λιώρη και ρεπορτάζ των Νίκου Γαβαλά, Βασίλη Κωνσταντόπουλου και Γιώργου Αργυρόγλου. 
  • Στις 17:15 θα ακολουθήσει ο αγώνας του Πανθρακικού με τον ΠΑΣ Γιάννινα, που θα καλυφθεί από το Novasports 4 σε περιγραφή του Γιάννη Πάγκου και ρεπορτάζ του Κωστή Μπότσαρη. 
  • Επίσης στις 17:15, ο Πανιώνιος θα αντιμετωπίσει το Λεβαδειακό με τον αγώνα να προβάλλεται από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου και ρεπορτάζ των Γιώργου Βασιλείου και Διονύση Στρούμπου.
  • Στις 19:30 θα διεξαχθεί το αηναϊκό ντέρμπι ΑΕΚ – Παναθηναϊκός. Τα αθλητικά κανάλια της Nova, ετοιμάζουν ακόμη μία υπερπαραγωγή για να καλύψουν ένα κλασικό ντέρμπι του ελληνικού ποδοσφαίρου. Συγκεκριμένα θα εργαστούν περισσότεροι από 50 τεχνικοί και δημοσιογράφοι, ενώ η κάλυψη θα γίνει συνολικά με16 κάμερες και εκτός από την sky κάμερα που προσφέρει μοναδική εμπειρία θέασης, μεταξύ άλλων θα είναι 1 ultra high speed, 2 super slow motion και 1 ασύρματη steady cam. Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, θα μπουν στο κλίμα της αναμέτρησης από τις 16:00 στα Novasports 1 και Novasports 1 HD με την εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» και οικοδεσπότες τους Λίλα Κουντουριώτη, Γρηγόρη Παπαβασιλείου και Γιαννίκο Δούσκα, με τις αφίξεις των δύο αποστολών και όλα τα τελευταία νέα των ομάδων και εκλεκτούς καλεσμένους. Στις 19:30 θα ξεκινήσει στα Novasports 1 και Novasports 1 HD η ζωντανή μετάδοση του αγώνα ΑΕΚ - Παναθηναϊκός σε περιγραφή των Δημήτρη Κανελλάκη και Γιώργου Λυκουρόπουλου, ρεπορτάζ των Μανώλη Βογιατζάκη, Νίκου Τζουάννη, Αποστόλη Λάμπου και Γιώργου Αργυρόγλου. 

Αύριο Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου θα μεταδοθεί στις 19:30 από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD το παιχνίδι Ατρόμητος - Ηρακλής σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη και ρεπορτάζ των Αποστόλη Λάμπου και Γιώργου Αργυρόγλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ