Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

Aston Martin V8 Vantage S Blade Edition

Γράφει ο Φώτης Παπαδημητρίου
Ακόμη ένα εξαιρετικό δείγμα γραφής μας έδωσαν οι μηχανικοί του τμήματος Q τηςAston Martin με την παρουσίαση της Aston Martin V8 Vantage S Blade Edition.

Όπως είπαν οι μηχανικοί του συγκεκριμένου τμήματος πηγή έμπνευσης αποτέλεσε η ομάδα των ακροβατικών με αεροπλάνα "The Blades" από την οποία εξάλλου αντλεί και το όνομά της η συγκεκριμένη έκδοση της Aston Martin.

Η Aston Martin V8 Vantage S Blades Edition by Q είναι ένα υπερσπάνιο αυτοκίνητο καθώς θα κατασκευαστεί μόλις σε 5 μονάδες, κάτι που αναμένεται να εκτινάξει την αξία της σε απίστευτα επίπεδα, στο μακρύ μέλλον. Αξίζει μάλιστα να αναφέρουμε πως οι 4 από αυτές έχουν ήδη βρει γκαράζ...

Όλες τους θα εξοπλίζονται με τον γνωστό V8 βενζινοκινητήρα της Aston Martin ο οποίος αποδίδει 430ps. Μηχανολογικές επεμβάσεις δεν υπάρχουν σε μοτέρ ή στήσιμο.

Οι διαφορές της συγκεκριμένης έκδοσης από τις... απλές V8 Vantage S, αυτές εντοπίζονται στη διχρωμία της οροφής (είναι μαύρη), στις μαύρες γρίλιες εμπρός, στις μαύρες ζάντες αλουμινίου, τις πορτοκαλί λεπτομέρειες και τα ανθρακονήματα σε διάφορα μέρη του αμαξώματος.

Ας ευχηθούμε λοιπόν καλορίζικη στους ιδιοκτήτες της και ας ονειρευτούμε πως αυτή η μία που απέμεινε θα μπορούσε να είναι δική μας.





Μας το κοινοποίησε το ειδικό στο αυτοκίνητο highoctane.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ