Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

Κάτσε: «Επηρεαστήκαμε στα τελευταία παιχνίδια»

Το διάστημα που έμεινε χωρίς νίκες, επηρέασε τον ΠΑΟΚ με αποτέλεσμα αυτό να φαίνεται και στο χορτάρι, όπως ανέφερε ο Έργκους Κάτσε.

Αναλυτικά:

Για το αν το αποτέλεσμα βοήθησε ψυχολογικά:
«Θα βοηθήσει σίγουρα, γιατί στα προηγούμενα παιχνίδια δεν κάναμε αυτό που έπρεπε. Είχαμε πολλές απώλειες στα προηγούμενα παιχνίδια και αυτή η νίκη πιστεύω θα δώσει ψυχολογία για τη συνέχεια».

Για το κακό διάστημα του ΠΑΟΚ και το λόγο:
«Πιστεύω είναι και ψυχολογικό. Στα πρώτα παιχνίδια, η ομάδα είχε διαφορετική λειτουργία. Φαινόταν ότι παίζαμε πολύ καλά, ξέραμε τι θέλουμε στο γήπεδο. Στα τελευταία παιχνίδια, από τα άσχημα αποτελέσματα, επηρεαστήκαμε και ευτυχώς πήραμε τη νίκη. Από εδώ και πέρα η ομάδα θα έχει καλύτερη ψυχολογία».

Για τα νεύρα που έδειξαν οι παίκτες:
«Μέσα στο παιχνίδι είναι αυτά. Όταν παίζεις, οι σφυγμοί ανεβαίνουν πολύ και αντιδράς άσχημα κάποιες φορές. Ο Κεϊτά που πήρε την κόκκινη έπρεπε να βγει πιο νωρίς. Δε μένουμε σε αυτό, κοιτάμε ότι κερδίσαμε και ότι είχαμε κάποια πολύ καλά διαστήματα».

Για τον κόσμο που δεν έρχεται στην Τούμπα:
«Πιστεύω ότι είναι λογικό να υπάρχει απογοήτευση γιατί κάθε χρόνο υπάρχει αυτή η απογοήτευση από την ομάδα. Πιστεύω ότι ο κόσμος πρέπει να μας στηρίξει στα δύσκολα και αυτό κάνει. Κάθε χρόνο λέμε τα ίδια, το θέμα είναι να κάνουμε και πράξεις και να φτάσουμε την ομάδα ψηλά. Κάθε χρόνο γίνονται α ίδια και πιστεύω ότι μόνο εμείς οι παίκτες μπορούμε να το αλλάξουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ