Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

Τρελά πράγματα με Μπερμπάτοφ: Συμφώνησε στο… Περού;

Έλληνες, Βούλγαροι, Άγγλοι, Γάλλοι και… Περουβιανοί ασχολούνται με το πιο «καυτό όνομα» της επικαιρότητας: Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ.

Κι όμως, ο Μπερμπάτοφ, είναι τόσο μεγάλο ποδοσφαιρικό μέγεθος, που δίνει αφορμές (με αρκετή δόση υπερβολής) να ασχοληθούν μαζί του. Που, δηλαδή, να έπαιζε και λίγο καλά με τον ΠΑΟΚ…

Οι Έλληνες ψάχνονται περισσότερο στην καταγραφή της ποδοσφαιρικής πραγματικότητας, γύρω από το πώς θα μπορέσει τελικά να ενσωματωθεί ο Βούλγαρος σούπερ σταρ του παγκόσμιου φουτμπόλ στον ΠΑΟΚ. Αυτός, μάλλον είναι, ο μεγάλος καημός…

Οι γείτονες μας έχουν αναγάγει το «ρεπορτάζ Μπερμπάτοφ» σε επιστήμη. Κάθε κίνησή του, κάθε πράξη του αναπαράγεται από δεκάδες Μέσα της Βουλγαρίας, εκεί όπου ο «Ντίμκο» λατρεύεται από πολλούς και το όνομά του «πουλάει» τρελά.

Οι Άγγλοι ζουν με τις αναμνήσεις της παρουσίας του σε Τότεναμ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Φούλαμ και τσακώνονται στο twitter για το ποιο ήταν το καλύτερο γκολ του με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ κι αν ήταν καλύτερος επιθετικός από τον Ρούνεϊ ή τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Στη δε Γαλλία φτάνει η λάμψη του Βούλγαρου με τη λάμψη του Πριγκιπάτου του Μονακό για να προσφέρει αφορμές για ποδοσφαιρικές και μη κουβέντες.

Και το Περού; Πού κολλάει το Περού; Κι όμως, φαίνεται ότι η χάρη του Μπερμπάτοφ έφτασε μέχρι και στη χώρα των Ίνκας.

Τις τελευταίες ώρες αναπαράγεται μια «πληροφορία» γύρω από υπογραφή του στη Λεόν ντε Ουάνουκο! Ποια είναι η Λεόν ντε Ουάνουκο. Μια ομάδα που αγωνίζεται στην Primera Division του Περού και βολοδέρνει στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Κι όμως στο Περού γράφεται, ότι ο Μπερμπάτοφ διαπραγματεύεται με τη Λεόν ντε Ουάνουκο! Οι Περουβιανοί αναφέρουν, μάλιστα, ότι οι δύο πλευρές βρίσκονται σε επικοινωνία.

Το σίγουρο είναι ότι ο Βούλγαρος επιθετικός δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το ερχόμενο καλοκαίρι με τον ΠΑΟΚ, ενώ φαντάζει κομματάκι δύσκολο να αφήσει την Ευρώπη για να πάει να αγωνιστεί στο Περού. Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα θα φάνταζε μια πιο «λογική» επιλογή από οικονομικής άποψης και μόνο. Αλλά, στο Περού;

Όσο για τη φωτογραφία του κειμένου δεν είναι προϊόν μοντάζ…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ