Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Νέος προπονητής της Εθνικής Ελλάδας ο Μπερντ Σούστερ! -Πόσα θα παίρνει...

Στα χέρια του Μπερντ Σούστερ εμπιστεύθηκε τις τύχες της Εθνικής Ελλάδας η ΕΠΟ και ο Γιώργος Γκιρτζίκης. Συμφωνία με τον Γερμανό προπονητή για διετές συμβόλαιο.
Ο Γερμανός βρίσκεται από χθες στη χώρα μας, ενώ είχε και συνάντηση με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας, στην οποία υπήρξε σύγκλιση απόψεων. Μετά από μερικές, ακόμη, επαφές, η συμφωνία "έκλεισε" και ο Σούστερ αναλαμβάνει τα ηνία της Εθνικής μας ομάδας. Ο Γερμανός θα λάβει 600.000 ευρώ, ενώ συμφωνήθηκε στο προπονητικό τιμ να παραμείνειι ο Κώστας Τσάνας.

Ο Σούστερ έχει καθίσει στο παρελθόν στον πάγκο των Κολωνία, Χερέθ, Σαχτάρ, Λεβάντε, Χετάφε, Μπεσίκτας, ενώ κορυφαίες στιγμές της καριέρας του αποτέλεσαν η θητεία του στη Ρεάλ Μαδρίτης τη σεζόν 2007-2008, ενώ τελευταία του ομάδα ήταν η Μάλαγα, τη σεζόν 2013-2014.

Στην πιο δύσκολη περίοδο της τελευταίας 10ετιας για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, τη λύση καλείται να δώσει και πάλι ένας Γερμανός, και αν κατορθώσει να πετύχει το 1/10 όσων κατάφερε ο συμπατριώτης του, Όττο Ρεχάγκελ, τότε σίγουρα θα είναι επιτυχημένος...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ