Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

Τα χαρακτηριστικά των νέων iPhone 6S και iPhone 6S Plus

Δεν πέρασε καλά καλά ένας χρόνος από τη παρουσίαση των iPhone 6 και iPhone 6 Plus και η Apple ετοιμάζεται να τραβήξει ξανά τα βλέμματα πάνω της. Πώς; Φέρνοντας στον κόσμο της τεχνολογίας τα νέα iPhone 6S και iPhone 6S Plus.

Τα νέα μοντέλα εικάζεται ότι θα είναι κατασκευασμένα από το Αλουμίνιο Series 7000 της Apple, το οποίο χρησιμοποιείται στην αεροπορική βιομηχανία, ενώ θα είναι και εμπλουτισμένα με την τεχνολογία Force Touch που είδαμε για πρώτη φορά στο Apple Watch.

Η μνήμη RAM στα νέα μοντέλα θα είναι 2 GB, σύμφωνα με την σχετική φημολογία, ενώ η πίσω κάμερα θα είναι 12 Megapixel αντί για την κάμερα των 8 Megapixel που υπάρχει στο παρόν μοντέλο. Ένα άλλο στοιχείο στον τεχνολογικό εξοπλισμό του νέου μοντέλου είναι η ικανότητα λήψης βίντεο σε ανάλυση 4Κ.

Η Apple αναμένεται να παρουσιάσει μία πιο προσιτή έκδοση του iPhone, το οποίο θα έχει πλαστικό πλαίσιο, το οποίο μπορεί να ονομάζεται iPhone 6C και θα έχει οθόνη διαγωνίου 4 ιντσών, ενώ στο ίδιο event, ο κόσμος περιμένει να δει εάν τελικά η Apple θα παρουσιάσει ένα iPad Pro με μεγαλύτερη οθόνη διαγωνίου 12,9 ιντσών.

Ωστόσο δεν έχει γίνει γνωστή η ακριβής ημερομηνία παρουσίασης των νέων μοντέλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ