Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

Φίλης: "Ο Βαρουφάκης έχει πει πολλές μαλακίες"!

Στα ύψη ανέβασε το πολιτικό θερμόμετρο ο Νίκος Φίλης, ο οποίος υπερασπίστηκε από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ το Γιάνη Βαρουφάκη.

Όπως είπε ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, «ο Βαρουφάκης έχει πει πολλές μαλακίες, αλλά έχει επιλέγει από τους αντιπάλους ως η αιχμή του δόρατος εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ».

Πηγαίνοντας ένα βήμα παραπέρα, εξήγησε πως ο ίδιος τον υπερασπίζεται γιατί δεν πιστεύει "ότι είχε σχέδιο εξόδου να μας βγάλει από την Ευρώπη, γιατί εάν ίσχυαν όσα λέει, πράγματι θα ήταν η πρώτη δίκη που θα μπορούσε να οδηγήσει σε ειδικό δικαστήριο».

Συγκεκριμένα ο κ.Φίλης είπε: «Ο Βαρουφάκης έχει πει πολλές μαλακίες. με τις μαλακίες που έχει πει πάνε να τον καταστήσουν πρόβατο επί σφαγή μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ.Τον υπερασπίζομαι γιατί δεν πιστεύω πως είχε κρυφό σχέδιο. Λέει αυτά που λέει και τον διαψεύδουν και οι φίλοι του ακόμα. Αν ίσχυαν όσα έχει πει θα ήταν η πρώτη δίκη που θα οδηγούσε σε ειδικό δικαστήριο, αλλά δεν ισχύουν. Πρέπει εμείς να ξεκινήσουμε την κάθαρση για να μην υπάρξει αντεπίθεση του πολιτικού κατεστημένου με αφορμή τα όσα λέει ο Βαρουφάκης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ