Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

Προφυλακτικό σε... σπρέι: Η επανάσταση στο σεξ

Πάνω στην κρίσιμη στιγμή να διαπιστώσεις ότι έχεις αγοράσει προφυλακτικό που δεν ταιριάζει στο μέγεθός σου. Ή να το σκίσεις και να μην έχεις άλλο. Δεν έχει τύχει σε λίγους.

Την λύση έρχεται να προσφέρει το τελευταίο επίτευγμα της τεχνολογίας. Το προφυλακτικό σε σπρέι λειτουργεί με την ίδια λογική όπως το αποσμητικό σε σπρέι και θα αλλάξει τον τρόπο που κάνουμε σεξ. Το επαναστατικό προϊόν σχεδιάστηκε από μια φοιτήτρια του Pratt Institute της Νέας Υόρκης, την Μισέλ Τσου.

Οι άνδρες θα πρέπει να ψεκάζουν το πέος τους ενώ αυτό βρίσκεται σε πλήρη στύση και να περιμένουν για 2 λεπτά. Σε αυτόν το διάστημα, σχηματίζεται μια μεμβράνη η οποία είναι λεπτή αλλά ανθεκτική. Το πιο εκπληκτικό είναι ότι το προφυλακτικό σε σπρέι μπορούν να χρησιμοποιούν όχι μόνον άνδρες αλλά και γυναίκες, με την ίδια λογική που λειτουργεί το προφυλακτικό για γυναίκες.

Η Μισέλ Τσου εξηγεί ότι το προφυλακτικό σε σπρέι λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο που λειτουργούν τα ειδικά σπρέι για πληγές, τα οποία σχηματίζουν μια κρούστα πάνω από το τραυματισμένο σημείο. Το Girlplay, όπως ονομάζεται το επαναστατικό προϊόν δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη στην αγορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ