Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

Τουρνουά Γκολφ στο Porto Carras Grand Resort 6o Porto Carras Pro Am & Open 2015

Το Porto Carras Grand Resort βραβευμένο ως το κορυφαίο ξενοδοχείο γκολφ στην Ελλάδα στα World Golf Awards, φιλοξενεί το 6º Porto Carras Pro Am & Open2015 από τις

30 Απριλίου έως τις 3 Μαΐου 2015. Το τουρνουά διοργανώνεται από το Porto Carras Grand Resort σε συνεργασία με το PGA Greece και την υποστήριξη της Aegean Airlines. Η τελετή καλωσορίσματος θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 30 Απριλίου 2015 στις 19:30 στην αίθουσα γευσιγνωσίας Μελισσάνθη και η τελετή λήξης την Κυριακή 3 Μαΐου 2015, το απόγευμα, μετά τη λήξη του αγώνα, στη βεράντα του Golf Club.

Ο διεθνής αγώνας γκολφ, που διοργανώνεται για 6η συνεχή χρονιά στο διεθνών προδιαγραφών γήπεδο γκολφ 18 οπών του Porto Carras Grand Resort, ξεπερνάει τις προσδοκίες, με συμμετοχή 30 ομάδων (120 παικτών από 13 χώρες) ενώ τα συνολικά χρηματικά έπαθλα ανέρχονται σε 14.000 €.

Παράλληλα με το τουρνουά ProAm θα διεξαχθεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Golf το Ελληνοκυπριακό Κύπελλο Εφήβων με τη συμμετοχή 8 αθλητών από Ελλάδα και Κύπρο. Στον αγώνα θα συμμετέχει και ο αθλητής του Ομίλου Golf Porto Carras, κ. Καρακάσης Γιώργος, ο οποίος βρίσκεται στην πρώτη θέση της εθνικής βαθμολογίας μετά τα τελευταία επιτυχή αποτελέσματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ