Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Παπαδόπουλος-Φιλίππου: Πήραν μικρόφωνο για πρώτη φορά. Δείτε για ποιον (φωτογραφίες)

Αυτή η συνεργασία μόνο επιτυχημένη μπορεί να χαρακτηριστεί. Οι δημιουργοί των επιτυχιών Ηλίας Φιλίππου και Κυριάκος Παπαδόπουλος έχουν εμπιστευτεί το Γιώργο Δασκαλάκη με το παραπάνω με τη σχέση των τριών να έχει πλέον πολύ δυνατούς δεσμούς.

Έχουμε δει τον Ηλία και τον Κυριάκο να συμμετέχουν σε video clip του Γιώργου, τώρα τους βλέπουμε και να τραγουδάνε μαζί του τα κομμάτια τους. Για πρώτη φορά. Δεν έχει ξαναγίνει αυτό. Να τραγουδά ο Ηλίας το «Είμαι εσύ» και να του παίρνει το μικρόφωνο ο Κυριάκος και να συνεχίζει.

Οι δυο τους βρέθηκαν στη Χαλκίδα, στο νυχτερινό κέντρo όπου εμφανίζεται ο Γιώργος και τα μικρόφωνα πήραν φωτιά. Δεν έμειναν μόνο στο «Είμαι εσύ». Το πρόγραμμα τους συνεχίστηκε με τη νέα μεγάλη επιτυχία του Γιώργου το «Μέτρα». Το γλέντι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και όλοι έφυγαν ευχαριστημένοι. Η Χαλκίδα έχει αγαπήσει το Γιώργο και τον θέλει εκεί. Έτσι σε κάθε εμφάνιση του το μαγαζί γεμίζει ασφυκτικά.

Μάλιστα το «Να ΄σαι καλά» έρχεται σε ένα μήνα για να απογειώσει αυτή τη συνεργασία. Και σίγουρα έχουμε να δούμε πολλά ακόμα…





tsakalospaparatsis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ