Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Το σόου της Τζούλιας Αλεξανδράτου στην Κύπρο!

Κάποιοι από αυτούς που έσπευσαν να τη δουν από κοντά φρόντισαν να φωτογραφηθούν με την γνωστή ακριβή γαλλική σαμπάνια στο χέρι που «πρωταγωνίστησε» στη ροζ ταινία της

Η Τζούλια Αλεξανδράτου, βρέθηκε το τελευταίο τριήμερο στη Κύπρο για να εμφανιστεί σε ένα κλαμπ στη Λεμεσό και ένα στην Αγία Νάπα, έναντι αδράς αμοιβής. Φαίνεται πως κάνει «στροφή» στη καριέρα της και έπαιξε μουσική ως dj, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα ακριβές περιποιήσεις σε πολυτελή ξενοδοχεία.





Κάποιοι από αυτούς που έσπευσαν να τη δουν από κοντά φρόντισαν να φωτογραφηθούν με την γνωστή ακριβή γαλλική σαμπάνια στο χέρι που «πρωταγωνίστησε» στη ροζ ταινία της Τζούλιας!



Στη Λεμεσό κυκλοφορούσε στα στενά δρομάκια της παλιά πόλης με τη συνοδεία σωματοφυλάκων, ενώ στην Αγία Νάπα απόλαυσε υπηρεσίες πέντε αστέρων σε καινούργιο ξενοδοχείο για πελάτες με γεμάτες τσέπες. Το Club Soho στην Αγία Νάπα που εμφανίστηκε η Τζούλια Αλεξανδράτου ανήκει στον όμιλο εταιρειών του επιχειρηματία Φάνου Καλοψιδιώτη ο οποίος ήταν ο στόχος της πενταπλής δολοφονίας που έγινε το 2011 και είχε ως θύματα πέντε σωματοφύλακες του.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ