Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

Ασυνείδητος οδηγός προσπάθησε να διαφύγει ενώ είχε προκαλέσει ατύχημα και τα διέλυσε όλα! (βίντεο)

Οι απίστευτες σκηνές που θα δείτε στο video διαδραματίστηκαν στη West Belmont Avenue στο Σικάγο των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Νεαρός οδηγός έπεσε θύμα της ολισθηρότητας του οδοστρώματος και ενδεχομένως και της απειρίας του και έπεσε πάνω σε ταξί.

Ωστόσο, αντί να ακολουθήσει τη γνώριμη διαδικασία ανταλλαγής στοιχείων, φιλικής δήλωσης ή έστω καταγραφής του συμβάντος από την αστυνομία, προκάλεσε ένα ντόμινο συμβάντων που θα πληρώσει ακριβά.

Προσπάθησε να φύγει από τη σκηνή του ατυχήματος, με τον ηλικιωμένο ταξιτζή να προσπαθεί αρχικά με το σώμα του να μη του το επιτρέψει. Όταν είδε πως ο 20χρονος δεν συνέχιζε τις (ατυχείς η αλήθεια είναι) προσπάθειες να το σκάσει, άρχισε με μεταλλικό αντικείμενο να χτυπάει το τζάμι του Nissan Murano του «πρωταγωνιστή» μας.

Και κάπου εκεί, άρχισε το πραγματικό χάος. Ενώ προσπάθησε να αποφύγει τις συνέπειες μίας αμελητέας σύγκρουσης, χτύπησε διαδοχικά με φόρα ένα διερχόμενο ταξί, ένα σταθμευμένο όχημα, ξανά το ταξί με το οποίο είχε έρθει εξ αρχής σε επαφή αλλά και ένα SUV που ερχόταν από το αντίθετο ρεύμα!

Αυτά κατέγραψε το ερασιτεχνικό video ενώ το ρεπορτάζ λέει πως με το όχημα του «τραυματισμένο» κατέληξε σε ένα δέντρο που έδωσε τέλος στη τρελή του βόλτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ