Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

To Monitor της εβδομάδας (21-27/2)

To Monitor της εβδομάδας (21-27/2)
Μία παράδοξη συζήτηση έχει ξεκινήσει εδώ και λίγες ώρες στο εξωτερικό, που παίρνει διαστάσεις φρενίτιδας στα social media και το internet γενικότερα, και αφορά ένα από τα πιο "κουφά" θέματα, που θα μπορούσε να απασχολήσει κάποιον: το χρώμα ενός φορέματος. Αφορμή στάθηκε μια φωτογραφία, που πόσταρε μία κοπέλα στο Tumblr ζητώντας βοήθεια από τον κόσμο σχετικά με το χρώμα του φορέματος, καθώς υπήρχαν διαφωνίες μεταξύ των φίλων της... (περισσότερα

Μπάλα, μπουνιές και μπελάδες (αναδημοσίευση από Deasy.gr)
Μπάλα, μπουνιές και μπελάδες
Mιας και κάπως χαλάρωσαν τα πολιτικά πράγματα, ας κάνουμε μια σύντομη επίσκεψη στα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Είχαμε, στην περίπτωση που δεν το γνώριζες, ένα ντέρμπι την προηγούμενη Κυριακή μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, στη διάρκεια του οποίου διαδραματίστηκαν διάφορα έξοχα πράγματα που ουδεμία σχέση έχουν με τη "στρογγυλή θεά"... (περισσότερα)
 
madonna fall
Ένα wardrobe malfunction διαφορετικό, από αυτά που μας έχουν συνηθίσει οι διάφορες celebrities, προσγείωσε απότομα την Madonna κατά τη διάρκεια της παράστασης στα Brit Awards - τα αντίστοιχα των αμερικανικών Grammy - πυροδοτώντας ατελείωτες συζητήσεις στα social media και φυσικά πολλά memes, αρκετά των εκ των οποίων στο Vine... (περισσότερα)
 
Ένα διάλειμμα από την ακατάσχετη πολιτικολογία των τελευταίων εβδομάδων είναι απαραίτητο, ειδικά όταν πρόκειται για ένα τόσο μεγάλο γεγονός, όπως είναι τα Όσκαρ. Για άλλους, έχουν καλλιτεχνική και κινηματογραφική αξία, για άλλους είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για να ενημερωθούν για τις νέες τάσεις της μόδας και για άλλους μία εξαιρετική περίσταση για κουτσομπολιό...  (περισσότερα)

Με γειες! (αναδημοσίευση από Deasy.gr
pavlopoulos
Δεν είναι ότι σοβαρέψαμε εμείς, έχουν σοβαρέψει όλοι γύρω μας και δεν ξέρουμε πώς να το διαχειριστούμε όλο αυτό. "Την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές" δεν ξέρουμε τι θα... βραδιάσει για την Ελλάδα, αλλά με τη βοήθεια του Monitor είπαμε να δούμε τι συνέβη τις τελευταίες ημέρες στα κοινωνικά δίκτυα... (περισσότερα)
 

Όλα τα στοιχεία έχουν συγκεντρωθεί, αναλυθεί και επεξεργαστεί με το Monitor.
Το Monitor είναι η ηλεκτρονική πλατφόρμα καταγραφής αναφορών για το ελληνικό internet, που έχει αναπτύξει η Sidebar. Απευθύνεται σε μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται για τη διαχείριση και παρακολούθηση της φήμης τους στο διαδίκτυο. Καθώς επίσης και σε marketers και διαφημιστές που επιθυμούν να γνωρίσουν καλύτερα το κοινό τους.

Για περισσότερες πληροφορίες:
Web: monitor.sidebar.gr
Facebook: facebook.com/SidebarMonitor
Twitter: @SidebarMonitor
Email: Monitor@sidebar.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ