Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Διημερίδα για τις μεταπτυχιακές σπουδές στο εξωτερικό, διοργανώνει το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας

Τα προσωπικά τους βιώματα, τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν και τις ευκαιρίες που αποκτούν από τη συμμετοχή τους σε μεταπτυχιακά προγράμματα στο εξωτερικό, θα παρουσιάσουν απόφοιτοι του Πανεπιστημίου Μακεδονίας μέσω τηλεδιάσκεψης, κατά τη διάρκεια ενημερωτικής εκδήλωσης με τίτλο: «Θέλω να κάνω Μεταπτυχιακό στο εξωτερικό», η οποία διοργανώνεται από το Γραφείο Διασύνδεσης του Ιδρύματος, την Τρίτη 4 και την Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014.

Ταυτόχρονα, στη διάρκεια της διημερίδας η οποία θα διεξάγεται από τις 10:30-14:30 κάθε μέρα, εκπρόσωποι ξένων Ινστιτούτων και άλλων ακαδημαϊκών φορέων θα παρουσιάσουν τις δυνατότητες συνέχισης των σπουδών στις χώρες: Αυστραλία, ΗΠΑ, Μ. Βρετανία, Γερμανία, Ολλανδία, Γαλλία, Ιταλία.

Επίσης, ειδικοί θα δώσουν κατευθύνσεις και συμβουλές για την ορθή επιλογή μεταπτυχιακού και τη διαδικασία υποβολής υποψηφιότητας, καθώς και πιθανές πηγές χρηματοδότησης, όπως υποτροφίες και κληροδοτήματα.

Τέλος, στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα διανεμηθεί ενημερωτικό υλικό για τις σπουδές στη Σουηδία.

Η διημερίδα θα διεξαχθεί στην Αίθουσα Συνεδρίων, στον 1ον όροφο του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Μπορείτε να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης και την αίτηση συμμετοχής στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://dasta.uom.gr/Career/Events/14942.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ