Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του νέου «Star Wars»

Μετά από δυο και πλέον μήνες διακοπής, εξαιτίας του τραυματισμού του Αμερικανού ηθοποιού Χάρισον Φορντ κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, ξεκίνησαν εκ νέου τα γυρίσματα του κινηματογραφικού έπους «Star Wars Episode VII», σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας παραγωγής, την οποία μετέδωσε το Hollywood Reporter.

Ο Χάρισον Φορντ υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση μετά τον τραυματισμό του στο πόδι τον Ιούνιο και για αυτόν τον λόγο είχαν διακοπεί τα γυρίσματα της ταινίας που γίνονται στις εγκαταστάσεις της Pinewood Studios στη Βρετανία, σε σκηνοθεσία του Τζ. Τζ. Άμπραμς. Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα της εταιρείας παραγωγής, το νέο επεισόδιο του κινηματογραφικού έπους που ξεκίνησε ο Τζορτζ Λούκας πριν από σχεδόν τριανταεπτά χρόνια αναμένεται να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Δεκέμβριο του 2015.

Η σειρά των «Star Wars», κινηματογραφικό παιδί του Λούκας, ανήκει πλέον στην Disney, η οποία έβαλε αμέσως - μετά την εξαγορά της Lucas Film πέρυσι - μπροστά τη μηχανή παραγωγής της επόμενης ταινίας, που φέρει τον τίτλο «Star Wars: Episode VII». Στα ονόματα των ηθοποιών που έχουν αναλάβει τους πρωταγωνιστικούς ρόλους, εκτός του Χάρισον Φορντ (Han Solo), συμπεριλαμβάνονται οι Μαρκ Χάμιλ (Luke Skywalker) και Κάρι Φίσερ (Princess Leia), οι οποίοι ήταν στο καστ των αρχικών ταινιών.



Μαζί με το αρχικό τρίο, ο Πίτερ Μέιχιου θα επιστρέψει ως Chewbacca και θα ξαναφορέσει τη μαλλιαρή φορεσιά του, μαζί με τον Άντονι Ντάνιελς και τον Κένι Μπέικερ στους ρόλους των C-3PO και R2-D2, αντίστοιχα. Όσον αφορά στους νεοφερμένους ηθοποιούς, η λίστα περιλαμβάνει γνωστά ονόματα του χώρου, όπως αυτά των Άντι Σέρκις, Τζον Μπογιέγκα, Ντέιζι Ρίντλεϊ, Άνταμ Ντράιβερ, Όσκαρ Άιζακ, Ντόμναλ Γκλίσον, καθώς και του 85άχρονου Μαξ φον Σίντοφ.

naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ