Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

Αστυνομικός χαστούκισε νοσηλεύτρια! Έμειναν άφωνοι οι θαμώνες – παρών και ο φίλος της – ο ένστολος ήταν «πρώην»

Εκείνη νοσηλεύτρια, ο πρώην της αστυνομικός και η συνάντησή τους (δεν γνωρίζουμε κατά πόσο ήταν τυχαία) σε καφετέρια της Ναυπάκτου, εξελίχθηκε... σε επεισόδιο!

Η νεαρή νοσηλεύτρια συνοδευόταν από έναν άνδρα και έπιναν το καφεδάκι τους κουβεντιάζοντας. Κάποια στιγμή εμφανίστηκε στο κατάστημα γνωστός Πατρινός αστυνομικός ο οποίος κάθισε σε διπλανό τραπέζι. Απ' ότι ακούστηκε (από άλλους θαμώνες) μάλλον ήταν πρώην σύζυγος ή πρώην αρραβωνιαστικός.

Η κοπέλα τον είδε, και έδειξε να αναστατώνεται. Όμως συνέχισε να μιλά με τον φίλο της. Εκείνος όμως... είχε άλλο σχέδιο! Την «κάρφωνε» στην κυριολεξία, και μάλιστα τόσο επίμονα που η νεαρή άρχισε να τρομοκρατείται. Αποφάσισε και εκείνη να τον κοιτάξει, δείχνοντάς του πως «δεν χαμπαριάζει», και τότε ο αστυνομικός αποφάσισε να δράσει! Αδιαφορώντας για τον κόσμο που είχε κατακλύσει το συγκεκριμένο καφέ, αλλά και για το αν κάποιοι θα τον αναγνώριζαν (υπήρχαν αρκετοί Πατρινοί) σηκώθηκε, πλησίασε στο τραπέζι του ζευγαριού και ρώτησε «γιατί τον κοιτάζει». Αρχικά μιλούσαν σιγά, οι άλλοι θαμώνες δεν άκουσαν το περιεχόμενο της συζήτησης, όμως η συνέχεια ήταν... επεισοδιακή! Τα αίματα άναψαν για τα καλά, ο αστυνομικός ζήτησε από την νοσηλεύτρια να βγουν έξω, εκείνη του έλεγε «δεν πάω πουθενά» και τότε εκείνος την χαστούκισε δύο φορές μπροστά σε όλον τον κόσμο αλλά και τον φίλο της ο οποίος... δεν επενέβη! Η κοπέλα άρχισε να κλαίει, εκείνος φώναζε «έβγα έξω». Ο νεαρός φίλος της νοσηλεύτριας που προφανώς είχε καταλάβει τι παιζόταν (ή ίσως και να ήξερε) προσπαθούσε να τους ηρεμήσει, αλλά ο αστυνομικός... επέμενε! Τελικά η κοπέλα βγήκε έξω, μετά από κάποια στιγμή ξαναμπήκε και ο συνοδός αρκέστηκε στο να της πει «καλά να πάθεις»! Τελικά προτίμησε να αποχωρήσει!

Το επεισόδιο κράτησε περίπου μία ώρα. Αρχικά οι άλλοι θαμώνες είχαν τρομοκρατηθεί όμως κάποιοι κατέληξαν να γελούν με την εξέλιξη του επεισοδίου. Όχι βέβαια με τα χαστούκια του «νταή» αστυνομικού, αλλά με ότι συνέβη αργότερα. «Ενας χαμός έγινε» μας είπε αναγνώστης του «Κόσμου» που ήταν παρών στο επεισόδιο μαζί με την παρέα του.


Ξέρετε, αυτού του είδους οι αναρτήσεις δίνουν πολλά κλικ, αφού πολλοί τα διαβάζετε (να, όπως εσύ, ας πούμε...) και συνηθίζει να τα ανεβάζει το dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ