Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Ο παπα - ΠΑΟΚ για την Εθνική: «Πικράθηκα αλλά και θαύμασα. Είναι μεγαλείο» Πηγή: radio1d.gr

«Είναι μεγαλείο. Φτάσαμε εκεί που δεν έφτασαν μεγαθήρια της Ευρώπης» τόνισε μιλώντας στο radio1d.gr o πάτερ Χρήστος Μήτσιος, γνωστός και ως παπά – ΠΑΟΚ.

«Πικράθηκα αλλά θαύμασα την Εθνική μας και αυτό να κάνουμε όλοι και να θαυμάσουμε και να στεναχωρηθούμε γιατί θα μπορούσαμε να πάμε και παραπάνω. Φτάσαμε στην πηγή και δεν ήπιαμε το νερό, που ήταν για μας» τόνισε χαρακτηριστικά.

Σχολιάζοντας δημοσιεύματα που θέλουν τον Άρη να έχει ζητήσει τη βοήθεια του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη σημείωσε οτι το θέμα αυτό θέλει προσοχή. «Θα μπορούσαν να συνεργαστούν οι ομάδες της Θεσσαλονίκης. Στην Αθήνα υπάρχει υπόγεια συνεργασία. Όμως μέχρι πού θα μπορούσε να φτάσει αυτή η συνεργασία» αναρωτήθηκε και αναφέρθηκε και στην ύπαρξη ομάδων – δορυφόροι.

«Πολλοί μεγάλοι υπουργοί και πρωθυπουργοί και αθλητικοί παράγοντες ήταν από τη Θεσσαλονίκη, αλλά δεν προσέφεραν κάτι ιδιαίτερο στον αθλητικό τομέα της πόλης αλλά και γενικότερα ούτε στις υποδομές της», υπογράμμισε με νόημα.

Αναφέρθηκε και στο Σωματείο «Κοινωνία αγάπης και προσφοράς «Γέροντας Παΐσιος» που έχει φτιάξει στον Τρίλοφο και περιλαμβάνει τη λειτουργία ενός κοινωνικού συσσιτίου, κοινωνικού παντοπωλείου και καταστήματος ρούχων.

«Να φανταστείτε πως μόνο το μήνα ξεπεράσαμε τις 3000 μερίδες φαγητό, που τα διανέμουμε σε όλη την ανατολική Θεσσαλονίκη. Τώρα ετοιμάζουμε τη λειτουργία κοινωνικού φαρμακείου, πολυιατρείου (με περισσότερες από 20 ειδικότητες γιατρών) και εργαστηρίου ψυχικής υγείας. Όσοι και να μας έρθουν, θα βρούμε τρόπο να τους βοηθήσουμε», είπε. Αναφέρθηκε στις τεράστιες ανάγκες του κόσμου και για τις περιπτώσεις ανθρώπων που διέθεταν επιχειρήσεις στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και έπεσαν έξω με αποτέλεσμα να αναγκαστούν να κλείσουν την επιχείρηση. «Αυτοί οι άνθρωποι έχουν πρόβλημα αλλά δεν το λένε. Και είναι πολλοί αυτοί» τόνισε.

Κατέληξε δίνοντας την προτροπή στον άνθρωπο να εκτιμήσει τα απλά πράγματα και να νιώσει δυνατός μέσα του. «Παλιά το παίζαμε πλούσιοι, με ψεύτικο χρήμα. Τώρα πρέπει να μάθουμε να είμαστε γεμάτοι όχι με χρήματα» κατέληξε ο πάτερ Χρήστος.

Ακούστε τη συνέντευξη εδώ

Τμήμα Ειδήσεων radio1d.gr
Πηγή: radio1d.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ