Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

Borning, νορβηγικό Fast & Furious (trailer)

Κωμωδία δράσης χαρακτηρίζουν οι συντελεστές της, την ταινία Borning που θα τη δούμε (που λέει ο λόγος) στις 13 Αυγούστου στους κινηματογράφους. Από την περιγραφή και τα όσα καταλαβαίνει κανείς από το google translate πρόκειται για την ανελέητη κόντρα των δύο πρωταγωνιστών που αποφασίζουν να ξεκαθαρίσουν μια και καλή το ποιος είναι ο βασιλιάς του βουνού.

Το ενδιαφέρον είναι πως όλα αυτά διαδραματίζονται υποτίθεται σε μια φημισμένη διαδρομή – περιοχή 20km μακριά από το Όσλο, την Tyrigrava. Η Tyrigrava είναι τα λιμανάκια του Όσλο! Έχει όμως και ένα πανδοχείο σε κάποιο σημείο που αποτελεί checkpoint πότε των εκατοντάδων μοτοσυκλετιστών που συγκεντρώνονται εκεί και πότε των μελών του Club Αμερικανικών Αυτοκινήτων της Νορβηγίας που επίσης μαζεύονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Το Borning που προφέρεται διαφορετικά από ότι γράφεται, γιατί έχει και μια γραμμή στο Ο που δεν μπορώ να τη ζωγραφίσω τώρα, είναι μια περιπέτεια με έντονα στοιχεία χιούμορ σε περιβάλλον αυτοκινητιστικό και με επίκεντρο τη διάκριση στη συγκεκριμένη διαδρομή.

Φαίνεται ενδιαφέρουσα αν μη τι άλλο, αλλά πρέπει να βρούμε κάποιον να ξέρει νορβηγικά, γιατί αλλιώς θα καταλαβαίνουμε μόνο τα κατεβάσματα από τον ήχο των κινητήρων.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ