Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Golden Barista

Ένα μαγικό ταξίδι στον κόσμο του καφέ, απόψε στο Mega.
Για να παρασκευαστεί ο τέλειος καφές απαιτούνται γνώσεις και πάθος, αυτό ακριβώς που χαρακτηρίζει έναν barista.
'Ενας διαγωνισμός που θα αναδείξει τους 2 καλύτερους baristi της Ελλάδας, έναν επαγγελματία και ένα λάτρη του καφέ.
Τον διαγωνισμό που το 1ο επεισόδιό του θα μεταδοθεί σήμερα στις 23:30, θα παρουσιάσει η Ευαγγελία Αραβανή. 
Κριτές θα είναι ο ηθοποιός Μάριος Αθανασίου καθώς και δύο επαγγελματίες του χώρου, ο Βασίλης Δεληλίγκας και ο Φώτης Λέφας. Ρόλος τους είναι να αξιολογούν τις προσπάθειες των συμμετεχόντων αλλά και να τους συμβουλεύουν σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο, προκειμένου να αναδείξουν τους νικητές.
Μετά από εκατοντάδες δηλώσεις συμμετοχών για τον διαγωνισμό του Golden Barista επικράτησαν τρεις επαγγελματίες baristi και εννιά λάτρεις του καφέ. Αυτοί καλούνται να συνεργαστούν σε ομάδες των τεσσάρων πάνω σε διάφορες δοκιμασίες στις οποίες θα φανούν οι γνώσεις τους στην παρασκευή ενός ροφήματος. Κάθε ομάδα θα αποτελείται από έναν επαγγελματία barista και τρεις λάτρεις του καφέ.
Οι δοκιμασίες στις οποίες θα υποβληθούν θα είναι ιδιαίτερα απαιτητικές καθώς οι συμμετέχοντες θα πρέπει να αναδείξουν το ταλέντο τους στην παρασκευή του τέλειου καφέ καθώς και στη γευσιγνωσία, στη δημιουργία πρωτότυπων ροφημάτων με την προσωπική τους υπογραφή κ.ά.
'Ετσι, θα προκύψει το πιο ικανό ζευγάρι: ένας λάτρης του καφέ και ο επαγγελματίας barista που τον μύησε στα μυστικά του χώρου που θα κερδίσουν ένα μεγάλο χρηματικό έπαθλο καθώς και τον τίτλο του Golden Barista.

Συντελεστές:
Παρουσίαση: Ευαγγελία Αραβανή
Αρχισυνταξία: Ηρώ Χριστοπούλου
Σκηνοθεσία: Γιάννης Γαλανούλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ