Σάββατο 31 Μαΐου 2014

Σεισμός έγινε χθες βράδυ στο Χώρο Τεχνών της Βέροιας!!!

Σε ενα κατάμεστο απο κόσμο αμφιθέατρο του Χώρου Τεχνών του δήμου Βέροιας , χθες το βράδυ , σείστηκε απο το χειροκρότημα του κόσμου !!!!

Οι χορογραφίες απο όλα τα είδη χορού λάτιν,κλασικό μπαλέτο, σύγχρονο χορό και χιπ χοπ των καθηγητριών Ευγενίας Κοτανίδου- Μπενάκη , Μαυρέτας Λενικάκη , Έλσας Σίσκου και του καθηγητή Γιώργου Μπόλματη ξεσήκωσαν τον κόσμο και ο ενθουσιασμός τους εκδηλώθηκε με το δυνατό και παρατεταμένο χειροκρότημα τους , ακόμη και ζητωκραυγές ακούστηκαν και έφτασαν σε σημείο να κάνουν το αμφιθέατρο κυριολεκτικά να δονήται .

Απο την άλλη μεριά , οι χορευτές πάνω στην σκηνή , έβγαλαν τον καλύτερο εαυτό τους !!!
Το πάθος , η αγάπη των μαθητών για το χορό και η δουλειά που ετοιμάσαν φέτος όλα τα τμήματα της σχολής χορού της Κ.Ε.Π.Α. δήμου Βέροιας μιας και το σχολικό έτος έφτασε στο τέλος του , έδωσε στους μαθητές την ευκαιρία χθες βράδυ να το γιορτάσουν με τον καλύτερο τρόπο...χορεύοντας !!!

Ο κόσμος της Βέροιας θα έχει την τύχη να θαυμάσει για άλλη μια βραδιά , το μοναδικό για την πόλη υπερθέαμα , σήμερα το βράδυ στις 20:30 στο Χώρο Τεχνών. Η είσοδος για τον κοινό ειναι ελεύθερη .

Ας αποχαιρετίσουμε την φετινή σχολική χρονιά όλοι μαζί , μαθητές , καθηγητές , γονείς , φίλοι και θαυμαστές του χορού απόψε το βράδυ γεμίζοντας τον Χώρο Τεχνών και ας αφήσουμε τον ρυθμό της μουσικής να μας οδηγήσει και να περάσουμε άλλη μια υπέροχη βραδιά.

Σας περιμένουμε όλους... και να σας ευχηθούμε να έχετε ενα όμορφο καλοκαίρι !!!!!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ