Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Ντου της Αστυνομίας στο ΑΠΘ

Αστυνομική επιχείρηση για την αντιμετώπιση της παραβατικότητας εντός και πέριξ χώρων Α.Π.Θ.
Προσήχθησαν συνολικά δέκα (10) άτομα, εκ των οποίων συνελήφθησαν τα τέσσερα (4)
Κατά την επιχείρηση βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητες ναρκωτικών ουσιών

Στο πλαίσιο ειδικών δράσεων που έχουν στόχο την αντιμετώπιση της παραβατικότητας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, αστυνομικοί Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας και της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησαν απογευματινές ώρες χθες (29-05-2014), συντονισμένη επιχείρηση εντός και πέριξ χώρων του Α.Π.Θ .
Κατά τη διάρκεια της στοχευμένης δράσης , προσήχθησαν από το εσωτερικό και περιμετρικά χώρων του Α.Π.Θ., δέκα (10) άτομα, εκ των οποίων συνελήφθησαν τα τέσσερα (4), σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν δικογραφίες με τις κατά περίπτωση κατηγορίες της παράβασης Νόμου «Περί Εξαρτησιογόνων Ουσιών» και Νόμου «Περί αλλοδαπών».

Ειδικότερα συνελήφθησαν :
  • δύο (2) αλλοδαποί κι ένας (1) ημεδαπός, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητες χασίς. Σε έρευνες στον προαύλιο χώρο του ιδρύματος, βρέθηκε επιπλέον ένα δέμα κάνναβης, συνολικού βάρους 54 γραμμαρίων.
  • ένας αλλοδαπός, διότι στερούταν των απαραίτητων εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή του στην Ελληνική επικράτεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ