Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Η ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ!

Οι «ροχιμπλάνκος» σκόρπισαν στους πέντε ανέμους την Τσέλσι, κερδίζοντας 3-1 στο Λονδίνο και προκρίθηκαν στον τελικό του Champions League όπου θα αντιμετωπίσουν τη μισητή συμπολίτισσά τους, Ρεάλ

Ούτε δέκα λεπτά δεν επέτρεψε η Ατλέτικο Μαδρίτης στην Τσέλσι να πιστέψει στην πρόκριση στον τελικό του Champions League! Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ σε μια από τις πιο δυνατές έδρες της Ευρώπης, κατάφερε να κάνει μια απίστευτη ανατροπή και νικώντας 3-1 έγραψε ιστορία, καθώς προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό του Champions League για δεύτερη φορά στην ιστορία της.

Στο 36ο λεπτό του αγώνα ο Φερνάντο Τόρες «πλήγωσε» την πρώην ομάδα του, δίνοντας προβάδισμα στην Τσέλσι, όμως οι «ροχιμπλάνκος» αντέδρασαν με… οργή! Πριν καν λήξει το πρώτο ημίχρονο ο Αντριάν Λόπεθ έφερε το παιχνίδι στα ίσια, «καρφώνοντας» τη μπάλα στα δίχτυα του Σβάρτσερ στο 44’ έπειτα από πανέμορφη ασίστ του Χουανφράν.

Το δεύτερο μέρος ήταν γεμάτο επιθετικό ποδόσφαιρο, με την Ατλέτικο να αποδεικνύει πως είναι πιο αποτελεσματική! Η ασφυκτική πίεση των παικτών του Σιμεόνε και ένα τραγικό λάθος του Σάμουελ Ετό έδωσε στην Ατλέτικο την ευκαιρία να κάνει το 2-1, με τον Ντιέγκο Κόστα να ευστοχεί στο πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος από τον Καμερουνέζο φορ της Τσέλσι, στο 60’!

Το… κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Αρντά Τουράν στο 72ο λεπτό του παιχνιδιού παίρνοντας το… ριμπάουντ από την ασταθή απόκρουση του Σβάρτσερ και βάζοντας τέλος σε κάθε ελπίδα των Λονδρέζων για πρόκριση!

Η Τσέλσι προσπάθησε να αντιδράσει, όμως οι παίκτες της ήταν περισσότερο πανικόβλητοι παρά αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα και η άμυνα της Ατλέτικο… έσβηνε κάθε επιθετική προσπάθεια της ομάδας του Ζοζέ Μουρίνιο, πανηγυρίζοντας μια ιστορική πρόκριση με το τελευταίο σφύριγμα!

ΤΣΕΛΣΙ: Σβάρτσερ, Ιβάνοβιτς, Κόουλ (54’ Ετό), Νταβίντ Λουίς, Κέιχιλ, Τέρι, Γουίλιαν (77’ Σίρλε), Ραμίρες, Αθπιλικουέτα, Αζάρ, Τόρες (67’ Μπα)

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Κουρτουά, Γκοντίν, Φιλίπε Λουίς, Χουανφράν, Μιράντα, Μάριο Σουάρες, Τιάγκο, Αρντά Τουράν (84’ Κριστιάν Ροντρίγκες), Αντριάν Λόπεθ (66’ Ραούλ Γκαρσία), Κόκε, Ντιέγκο Κόστα (76’ Σόσα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ