Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Νικητής στη σύνθεση του ψηφοδελτίου είναι ο Γιώργος Τσαμασλής, με το συνδυασμός «ΘΕΡΜΑγΙΚΟΣ – Καλύτερη ζωή για όλους»

Με ένα υπερπλήρες ψηφοδέλτιο, το οποίο απαρτίζεται από 108 υποψηφίους συνολικά σε όλα τα δημοτικά και τοπικά διαμερίσματα κατεβαίνει στις δημοτικές εκλογές ο υποψήφιος Δήμαρχος Θερμαϊκού Γιώργος Τσαμασλής, με το συνδυασμό «ΘΕΡΜΑγΙΚΟΣ – Καλύτερη ζωή για όλους» υπερτερώντας των άλλων διεκδικητών του δήμου, που συμμετέχουν στις εκλογές με μικρότερο αριθμό υποψηφίων.

«Κατεβαίνουμε στις εκλογές με ένα υπερπλήρες ψηφοδέλτιο, γεγονός που καταδεικνύει την αγάπη σας στον αγώνα που δίνουμε στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Και είναι αυτή η αγάπη που εισπράττω καθημερινά από όλους εσάς, τους συνδημότες μου, που μου δίνει δύναμη να συνεχίσω να μάχομαι για το καλό του Τόπου μας», τόνισε ο επικεφαλής του συνδυασμού «ΘΕΡΜΑγΙΚΟΣ – Καλύτερη ζωή για όλους» και υποψήφιος Δήμαρχος Θερμαϊκού Γιώργος Τσαμασλής, μιλώντας σε στελέχη και φίλους του συνδυασμού στη Μηχανιώνα, την Επανομή και το Μεσημέρι.

Οι υποψήφιοι του συνδυασμού είναι άνθρωποι ικανοί, που έχουν δοκιμασθεί και πετύχει σε θέσεις ευθύνης, καταξιωμένοι στην τοπική κοινωνία, αλλά και νέα άτομα, που καταθέτουν τις δικές τους γνώσεις και το δικό τους όραμα για την ανάπτυξη της περιοχής μας.

«Προχωρούμε, λοιπόν, όλοι μαζί, να δουλέψουμε με ενότητα, για ένα τόπο καθαρό, με εκσυγχρονισμένο οδικό δίκτυο, πόλο έλξης επισκεπτών, που να είναι σε θέση να παρέχει πραγματικές ευκαιρίες στους κατοίκους του. Συλλογικά και υπεύθυνα για τον τόπο που ζούμε εμείς και τα παιδιά μας», υπογράμμισε ο κ. Τσαμασλής. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ