Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Γιορτή αθλητισμού στο πρώην στρατόπεδο Παύλου Μελά

Άνθρωποι κάθε ηλικίας και από τις τρεις Δημοτικές Ενότητες του δήμου Παύλου Μελά συμμετείχαν στις διαδρομές του 2ουΛαϊκού δρόμου που πραγματοποιήθηκε σήμερα, Κυριακή (30/03), στο πρώην στρατόπεδο Παύλου Μελά. Περίπου 700 ενήλικες, παιδιά και απλοί υποστηρικτές του νέου θεσμού φόρεσαν τη στολή του δρομέα και έτρεξαν στα αγωνίσματα του Λαϊκού δρόμου, έξι διαδρομών των 5.000 και 1.000 μέτρων.

Οι δρομείς αγωνίστηκαν για τη χαρά της συμμετοχής, τη συγκίνηση της προσπάθειας, βιώνοντας τη μοναδική συνάντηση του αθλητισμού με την ιστορία και τον πολιτισμό.Στους διακριθέντες απονεμήθηκαν αναμνηστικά έπαθλα (μετάλλια, διπλώματα και κύπελλο) και σε όλους όσους τερμάτισαν δόθηκε βεβαίωση συμμετοχής.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση του Λαϊκού δρόμου πραγματοποιήθηκε δωρεάν εξέταση σπιρομέτρησης από τις κοινωνικές υπηρεσίες του δήμου Παύλου Μελά. .

Στην εκκίνηση του 2ουΛαϊκού δρόμου βρέθηκε και ο δήμαρχος Παύλου Μελά Διαμαντής Παπαδόπουλος ο οποίος μεταξύ άλλων δήλωσε: «Δημιουργήσαμε έναννέο θεσμό και κάθε χρόνο δίνουμε ραντεβού στους χώρους του πρώην στρατοπέδου Παύλου Μελά.Η διαδρομή ενώνει τον κόσμο με τον πολιτισμό και την ιστορία του τόπου.Ελπίζω την επόμενη χρονιά να είμαστε ακόμη πιο πολλοί και να τρέξουμε όλοιμαζί στο μητροπολιτικό που θα δημιουργήσουμε μετά την απόδοση του στρατοπέδου στο δήμο μας. Εύχομαι σε όλους ακόμη μεγαλύτερες επιδόσεις στο μέλλον αλλά και οι άνθρωποι του δήμου μας να διακρίνονται παντού και πάντα».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ