Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Μπόλαρης για Παλιαδέλη: Ποιότητα και πολιτισμός στην πολιτική

Την υποψήφια του ανεξάρτητου συνδιασμού του για την αντιπεριφέρεια της Θεσσαλονίκης παρουσίασε πριν από λίγο ο Μάρκος Μπόλαρης στο χώρο του Αρχαιολογικού μουσείου Θεσσαλονίκης.
Και το όνομα αυτής. Χρυσούλα Σαατσόγλου-Παλιαδέλη.
Η Χρυσόυλα Παλιαδέλη είναι μια καταξιωμένη και δυναμική γυναίκα με μεγάλο κύρος και πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό της. Είναι ιδιαίτερα συμπαθής σε όλους τους Μακεδόνες μιας και τόσα χρόνια δούλεψε για να αναδείξει τα αρχαιολογικά και πολιτιστικά μνημεία της περιοχής αλλά έκανε και σημαντικό αγώνα στην ευρωβουλή για τα σοβαρά εθνικά ζητήματα. Σίγουρα πάντως υπηρετεί το τρίπτυχο που έθεσε ο Μάρκος Μπόλαρης για τους υποψήφιους που θα επιλέξει για να στελεχώσουν τον ανεξάρτητο συνδυασμό του.. Άτομα που Θέλουν, που Ξέρουν και που Μπορούν !!
Όπως μας είπε ο κ. Μπόλαρης η υποψηφιότητα της Χρυσούλας Παλιαδέλη δείχνει πως ο τόπος μας έχει δυνάμεις, έχει πολύτιμο ανθρώπινο δυναμικό και αυτό πρέπει να το αξιοποιήσουμε. Η καθηγήτρια αρχαιολογίας με επιτυχημένη διαδρομή στην ευρωβουλή αποτελεί πρόταση ποιότητας και δυναμικής για την Θεσσαλονίκη. Είναι πρόκληση και ταυτόχρονα πρόταση για αλλαγή ορίζοντα στην περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας. Με την συμμετοχή της κ. Παλιαδέλη σηματοδοτούμε το είδος και το ήθος της πολιτικής που θα ακολουθήσουμε. Εισάγουμε την ποιότητα και τον πολιτισμό στην πολιτική.
Τέλος όπως ανέφερε ο Μάρκος Μπόλαρης σ'αυτήν την προσπάθεια δεν περισσεύει κανένας. Χρειαζόμαστε την ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ όλων. Να δουλέψουμε όλοι μαζί για την Κεντρική Μακεδονία με ορίζοντα και προοπτικές ευρωπαϊκής περιφέρειας, για μια Θεσσαλονίκη ευρωπαϊκή πρωτεύουσα και όχι επαρχία των Αθηνών.
https://pbs.twimg.com/media/BkDItCGIgAA1XhM.jpg
http://prwtagwnistis.blogspot.gr/2014/03/blog-post_4086.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ