Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΣ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ!

Οι «Βόρειοι» έκαναν σχεδόν 6.000 χιλιόμετρα οδικώς προκειμένου να στηρίξουν τον ΠΑΟΚ στον αγώνα με τη Σαχτέρ Καραγκαντί. Την ίδια στιγμή ένας άλλος οπαδός του Δικέφαλου πραγματοποιούσε το δικό του ταξίδι με τελικό προορισμό τη Θεσσαλονίκη. Πιο μικρό και πιο άνετο σε σύγκριση μ’ εκείνο των «Βόρειων», αλλά εξίσου ιδιαίτερο.

Ο Γερμανός Vetter Udo γνώρισε τον ΠΑΟΚ σε μία από τις προετοιμασίες που έκανε στην κεντρική Ευρώπη και δίχως να το καταλάβει δέθηκε στενά με την ομάδα. Πήγαινε και παρακολουθούσε τα φιλικά της ομάδας στην Αυστρία, έβγαζε φωτογραφίες με τους παίκτες της κι έγινε ένθερμος ΠΑΟΚτσης. Τόσο ένθερμος που έβαλε στόχο – και τον πέτυχε – να έρθει μια μέρα στη Θεσσαλονίκη μόνο και μόνο για να δει από κοντά το γήπεδο του συλλόγου.

Ετσι, ο Vetter βρέθηκε στην Τούμπα κρατώντας μαζί του το άλμπουμ των αναμνήσεων. Γεμάτο φωτογραφίες με ανθρώπους της ομάδας. Ο Γερμανός φίλαθλος μας δήλωσε πως αγαπημένος του παίκτης είναι ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις της Τούμπας, γέμισε με ολοκαίνουργιες φωτογραφίες από τ’ αποδυτήρια και τον αγωνιστικό χώρο κι επέστρεψε στην πατρίδα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ