Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

159 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΣΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΟΥΚΑΡΑΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΔΩΝΗ

Βαρύς έπεσε ο πέλεκυς της δικαιοσύνης στους δύο κακοποιούς που είχαν εισβάλει στο σπίτι του Γιώργου Δώνη και κράτησαν ομήρους μέλη της οικογένειάς του. Οι δύο αδίστακτοι Αλβανοί σόκαραν με την κυνικότητά τους το δικαστήριο, με τον έναν να δηλώνει ευθαρσώς «Αν ήθελα, θα τους είχα σκοτώσει όλους».

Στον 35χρονο κατηγορούμενο επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 101 ετών και στον 26χρονο συνεργό του ποινή κάθειρξης 58 ετών, με τους δύο τους να δικάζονται για έξι απόπειρες ανθρωποκτονίας εις βάρος αστυνομικών, εννέα ληστείες, μία απόπειρα, οπλοκατοχή και οπλοχρησία.

Τον Ιούνιο του 2012 οι δύο κακοποιοί είχαν εισβάλει στο σπίτι του Γιώργου Δώνη στην Κηφισιά και είχαν πιάσει ομήρους τα παιδιά, τα πεθερικά και την οικιακή βοηθό του, ενώ είχαν τραυματίσει και έναν αστυνομικό. Οι ληστές μπήκαν στο σπίτι, ακινητοποίησαν όσους βρίσκονταν σε αυτό και άρχισαν να ψάχνουν για χρήματα. Επιστρέφοντας στο σπίτι της, η σύζυγος του προπονητή αντιλήφθηκε τι συνέβαινε και κατέφυγε σε διπλανό σπίτι, ενώ οι κακοποιοί επιχείρησαν να διαφύγουν παίρνοντας ως όμηρο τον πατέρα της, τον οποίο άφησαν ελεύθερο αργότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ