Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

ΠΑΟΚ-ΑΡΗΣ 0-0 ΣΤΟ Κ-15. Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΕΙΧΕ ΤΡΙΑ ΔΟΚΑΡΙΑ

Το ματς του ΠΑΟΚ με τον Αρη στο γήπεδο του Μεγάλου Αλεξάνδρου τελείωσε 0 – 0 με τον ΠΑΟΚ να μετρά πια δύο ισοπαλίες και επτά νίκες σε εννιά παιχνίδια.

Ο αγώνας ήταν δυνατός με μονομαχίες και μια ιδιαίτερη ομορφιά, που διαμόρφωσε και το γεγονός ότι οι παίκτες του ΠΑΟΚ σημάδεψαν τρεις φορές τα δοκάρια.

Στο πρώτο ημίχρονο, η απόδοση του ΠΑΟΚ ήταν μέτρια και το ματς ισορροπημένο. Η εικόνα άλλαξε άρδην στο δεύτερο με τους παίκτες του Αλέξη Τασούλη να επιτίθενται κατά …ορδές, μα να μην καταφέρνουν τελικά να σκοράρουν, εξαιτίας των δοκαριών. Η, της ατυχίας, αν προτιμάτε.

Πρώτο σουτ στο δοκάρι, αυτό του Κοντοθανάση στο 45. Ακολούθησε, στο 51 τετ α τετ του Δραγάνη με κατάληξη επίσης το δοκάρι και στο 60 κεφαλιά του Υφαντίδη από σέντρα του Κοντοθανάση, που και αυτή σταμάτησε στο δοκάρι.

Ακολούθησαν ουκ ολίγες ευκαιρίες. Σημαντικότερη αυτή του Υφαντίδη στο 65 που από πολύ κοντά σούταρε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι κι ενώ ο τερματοφύλακας του Αρη ήταν εξουδετερωμένος μετά την κάθετη μπαλιά του Χατζηδίμπα.

Ο ΠΑΟΚ απειλήθηκε ουσιαστικά μόνο μία φορά, από κεφαλιά του Ταχματζίδη, που έφυγε λίγο άουτ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ