Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Ο ΥΜΑΘ ΒΡΑΒΕΥΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΙΑΚΡΙΘΗΚΑΝ ΣΤΟ 12ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ (φωτογραφίες)

Όλους όσους εργάστηκαν για να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία η διοργάνωση του 12ου Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών στη Θεσσαλονίκη, από τις 12 έως τις 21 Ιουλίου 2013, αλλά και εκείνους που συμμετείχαν με κάθε τρόπο στην υλοποίηση εκείνης της μεγάλης γιορτής του αθλητισμού, βράβευσε χθες (Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013) ο Υπουργός Μακεδονίας και Θράκης, κ. Θεόδωρος Καράογλου, σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Διοικητήριο.

Καλωσορίζοντας τα μέλη του Δ.Σ. του Συνδέσμου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Θεσσαλονίκης, τις ομάδες που διακρίθηκαν στο 12o Maxi Basketball, αλλά και καταξιωμένους βετεράνους καλαθοσφαιριστές της πόλης, ο Υπουργός τους ευχαρίστησε για το γεγονός ότι έφεραν στην πρωτεύουσα της Μακεδονίας μια παγκόσμια αθλητική διοργάνωση, καθιστώντας την σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού.

«Με αυτόν τον τρόπο ενισχύσατε την κοινωνική ζωή της Θεσσαλονίκης, δώσατε σημαντική πνοή στην τοπική μας οικονομία και αποδείξατε ότι τούτη την πόλη δεν την αποκαλούν άδικα “μπασκετομάνα”» σημείωσε στην αρχή του χαιρετισμού του ο κ. Καράογλου, επισημαίνοντας ότι η Θεσσαλονίκη είναι ταυτισμένη με το μπάσκετ, με τον πρωταθλητισμό και τις επιτυχίες.

«Από τη ΧΑΝΘ μέχρι τον Άρη, τον ΠΑΟΚ, τον Ηρακλή, το ΒΑΟ, το Μακεδονικό, αυτή η πόλη υπήρξε και εξακολουθεί να αποτελεί επίκεντρο της ευρωπαϊκής καλαθοσφαίρισης. Χάρη σε εσάς, πανηγυρίσαμε όλοι μαζί τις διακρίσεις των ομάδων της Θεσσαλονίκης, μακριά και πέρα από συλλογικές προτιμήσεις. Και αυτό είναι δική σας κατάκτηση» ανέφερε σε άλλο σημείο της ομιλίας του ο Υπουργός, τονίζοντας πως ο διαχρονικά ο αθλητισμός συμβολίζει τη συναδέλφωση, την κατανόηση και αντιπροσωπεύει το όραμα του ανθρώπου να κατακτά υψηλούς στόχους.

«Υπό αυτήν την οπτική, όλοι εσείς υπήρξατε σύμβολα εμπιστοσύνης στον αγώνα, στην προσπάθεια και την αυτοπειθαρχία. Διδάξατε σε όλους τους Έλληνες ότι η υπέρβαση επιτυγχάνεται με αφοσίωση, σκληρή δουλειά και μόνο όταν δίνεις τη ψυχή σου σε αυτό που αγαπάς» κατέληξε ο κ. Καράογλου, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «τελικά είναι μεγάλη υπόθεση να έχεις μέσα σου τη στόφα του νικητή και να παλεύεις μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, μέχρι να ακουστεί η κόρνα της λήξης».

Αμέσως μετά ο κ. Καράογλου απένειμε τιμητικές διακρίσεις στα μέλη του Δ.Σ. του Συνδέσμου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών και στις ομάδες που κατέλαβαν υψηλές θέσεις στο 12ο Maxi Basketball.

Πιο συγκεκριμένα τιμήθηκε η ομάδα των γυναικών που αγωνίστηκε στην κατηγορία σαράντα και άνω και κατέλαβε τη δεύτερη θέση, η Α΄ομάδα των ανδρών άνω των 35 χρόνων η οποία κατέλαβε τη δεύτερη θέση, η Α΄ομάδα των ανδρών άνω των 40 που επίσης κατέλαβε τη δεύτερη θέση, καθώς και η Β΄ομάδα των ανδρών άνω των 35 που κατετάγη τρίτη στην κατηγορία της.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με την απονομή διακρίσεων σε βετεράνους καλαθοσφαιριστές, οι οποίοι τιμήθηκαν για την προσφορά τους στη διάδοση και ανάδειξη του αθλήματος στην πατρίδα μας.

Τις τιμητικές διακρίσεις έλαβαν οι κύριοι: Βύρων Αλεξιάδης, Βαγγέλης Αλεξανδρής, Διονύσης Ανανιάδης, Μιχάλης Γιαννουζάκος, Τάκης Καρατζουλίδης, Χάρης Παπαγεωργίου, Γιάννης Πολίτης, Μπάνε Πρέλεβιτς, Σωτήρης Σακελαρίου, Νίκος Σταυρόπουλος, Λάκης Τσάβας και Γιώργος Τσελεπής.

ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΑΝ

1) Ομάδα γυναικών 40+
Μαρίτσα Παπαγεωργίου, Κατερίνα Πεταχτή, Σοφία Σταυρίδου, Εύη Δεμητσάνη, Νόνα Ευθυμιάδου, Κατερίνα Βαγιάνη, Έλλη Μανιάτη, Μαρία Χατζηαναστασίου, Κατερίνα Γραβάνη, Βιβή Διαβολεμένου, Νάσια Τόσκα, Λίτσα Πάπου, Βέτα Νεολιάνη, Αντιγόνη Δεβετζόγλου και Στέλλα Σπανούδη.
Προπονητές της ομάδας ήταν ο Γιάννης Τσιμπής και η Νίκη Αυθεντοπούλου.

2) Α΄ομάδα ανδρών 35+
Παντελής Παπαϊωακείμ, Σωτήρης Καραποστόλου, Αχιλλέας Καρδομάτης, Σάββας Καμπερίδης, Γρηγόρης Μιχαηλίδης, Πέτρος Οξούζης, Γιώργος Βαλαβανίδης, Σταύρος Δανιήλ, Κώστας Παγωνούδης, Γιώργος Γιαννουζάκος, Κώστας Χρήστου και Λευτέρης Χαβιαρόπουλος
Προπονητές της ομάδας ήταν οι Χάρης Μαρκόπουλος και Κρίτων Ζηκόπουλος.

3) Α΄ομάδα ανδρών 40+
Γιώργος Φαρμάκης, Ντίνος Παυλίδης,Γιώργος Μπαλογιάννης, Θόδωρος Αλμπάνης, Λάζαρος Τσακίρης, Γιάννης Γάκης, Νίκος Σαριδάκης, Χρήστος Χρονόπουλος, Νίκος Σιδηρόπουλος, Γιάννης Παπαδημητρίου και Ανδρέας Παρίσης.
Προπονητές της ομάδας ήταν οι Λάκης Τσάβας, Νίκος Χασόπουλος και Μπάμπης Δρακουλίδης.

4) Β’ ομάδα ανδρών 35+
Γιώργος Ανδρεάδης, Άρης Βλαχάκης, Αναστάσιος Παπαϊωάννου, Δημήτρης Ντισλής, Κώστας Χρυσοχού, Τάσος Μπάγκι, Νίκος Κορκοτίδης, Γρηγόρης Μισιρλόγλου, Κώστας Τσάκος, Τάσος Τσακαλαΐδης, Κώστας Κεσίδης και Γιώργος Σιατατίδης.
Προπονητές της ομάδας ήταν οι Λευτέρης Χατζηκυριακίδης και Θανάσης Κουματσιώτης. 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ