Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ 2014: ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ...;

Αποκλειστικά μέσω διαδικτύου θα δίνονται και φέτος τα ειδοποιητήρια για τα τέλη κυκλοφορίας του 2014.
Όπως ανακοίνωσε ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Χάρης Θεοχάρης οι υπόχρεοι θα λαμβάνουν από τις αρχές Νοεμβρίου τα τέλη κυκλοφορίας του 2014- που για πολλούς χιλιάδες φορολογούμενους θα περιέχουν και το φόρο πολυτελείας του 2013- αποκλειστικά μέσω της ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων (ΓΓΠΣ).

Οι πιστοποιημένοι χρήστες των ηλεκτρονικών υπηρεσιών της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων του υπουργείου θα προβάλουν στην οθόνη του υπολογιστή τους και θα εκτυπώσουν τις συγκεκριμένες ειδοποιήσεις που τους αφορούν.

Η πρόσβαση στη συγκεκριμένη υπηρεσία θα γίνεται στη διεύθυνση www.gsis.gr.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει αρχικά να επιλέξουν το πλαίσιο Υπηρεσίες προς Πολίτες ή το πλαίσιο Υπηρεσίες προς Επιχειρήσεις/Επιτηδευματίες και στη συνέχεια την επιλογή Ειδοποιήσεις πληρωμής ή επιστροφής φόρου.

Οι εκτυπώσεις θα αντικαταστήσουν τις αντίστοιχες έντυπες ειδοποιήσεις που έστελνε η ΓΓΠΣ και θα γίνονται κανονικά αποδεκτές από τα τραπεζικά ιδρύματα για την εξόφληση των τελών κυκλοφορίας. Έτσι θα αποφευχθεί η ταλαιπωρία και ο συνωστισμός στις ΔΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ