Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ 1ΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΞΑΓΩΓΕΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η παρουσίαση της 1ης Διεθνούς Έκθεσης Μεσογειακών Τροφίμων και Ποτών Mediterranean Food (21-23/9/2014) διοργανώνεται από το Σύνδεσμο Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (Σ.Ε.Β.Ε.), με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας - Αντιπεριφέρειας Εξωστρέφειας, Νέων Τεχνολογιών και Καινοτομίας, αύριο Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013, στις 18.00, στο ξενοδοχείο Νikopolis στη Θεσσαλονίκη (αίθουσα Βallroom). Εισηγητής θα είναι ο Πέτρος Μιχελιδάκης, εκπρόσωπος της Messe Düsseldorf, του οργανισμού που είναι υπεύθυνος για τη λειτουργία της έκθεσης σε Ελλάδα και Κύπρο.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα παρουσιαστούν στους ενδιαφερόμενους λεπτομέρειες για τη δυνατότητα συμμετοχής στην 1η Διεθνή Έκθεση Μεσογειακών Τροφίμων και Ποτών Mediterranean Food, η οποία θα διεξαχθεί από τις 21 έως τις 23 Σεπτεμβρίου 2014 στο εκθεσιακό κέντρο του Düsseldorf στη Γερμανία.

Πρόκειται για μια νέα στρατηγική ιδέα, που θα συμβάλλει σημαντικά στην προώθηση των ελληνικών αγροτικών εξαγωγών σε οικονομικά σταθερές αγορές της Κεντρικής και Βόρειας Ευρώπης, με σκοπό να αποτελέσει μια ξεχωριστή πλατφόρμα που θα καλύψει το αυξανόμενο ενδιαφέρον για τα μεσογειακά προϊόντα στην Κεντρική και Βόρεια Ευρώπη. Μέσω της έκθεσης Mediterranean Food οι προμηθευτές θα μπορούν να διαφοροποιηθούν από την ευρύτερη ποικιλία προϊόντων διατροφής και να προωθήσουν τη δική τους κατηγορία προϊόντων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ