Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ: "ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΗ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ"

Ο προπονητής του Άρη Γιάννης Χατζηνικολάου μίλησε σήμερα στο novasports.gr:

-Πώς διαχειρίζεται κανείς ένα τόσο άσχημο ξεκίνημα, όπως αυτό του Άρη, με δύο ήττες στις δύο πρώτες αγωνιστικές;

« Φυσικά δεν θέλαμε να έχουμε ήττες στο ξεκίνημά μας, διότι προγραμματίζαμε και σκεφτόμασταν εντελώς διαφορετικά. Όμως αυτό που πρέπει να γίνει, είναι να έχουμε ηρεμία και να μη μας πιάνει πανικός. Μέσα από την ηρεμία και τη δουλειά, θα έρθουν τα θετικά αποτελέσματα».

-Λείπει ένα αποτέλεσμα;

«Ναι. Καταρχήν το αποτέλεσμα θα βοηθήσει πάρα πολύ τα παιδιά ψυχολογικά για να δουν τη συνέχεια εντελώς διαφορετικά. Απ΄ τη στιγμή που δεν έχει έρθει μέχρι τώρα, κάποιοι ποδοσφαιριστές που δεν έχουν την εμπειρία της Superleague, τους πιάνει το άγχος. Με τη βοήθεια του κόσμου, όμως και εφόσον δεν υπάρχει πανικός, το αποτέλεσμα θα έρθει».

-Μετά το ματς με την Καλλονή, μιλήσατε για μια πολύ δυσάρεστη περιρρέουσα ατμόσφαιρα…

« Εγώ καταλαβαίνω τους ανθρώπους του Αρη και τους φιλάθλους, καθώς γνωρίζω πολύ καλά την ιδιοσυγκρασία τους. Θέλουν η ομάδα να κερδίζει πάντα, πόσο μάλλον απέναντι σε νεοφώτιστους συλλόγους. Δεν πρέπει να ξεχνάμε όμως ότι τα περισσότερα παιδιά που υπάρχουν στο ρόστερ, έχουν λίγα παιχνίδια στη Superleague και επομένως χρειάζονται τη στήριξη, τη φροντίδα και την ηρεμία. Πολύ περισσότερο μέσα στο Χαριλάου.».

-Αυτή η περιρρέουσα ατμόσφαιρα, αποτελεί μειοψηφία;

« Πιστεύω πως ναι. Διότι αυτοί που αγαπούν πραγματικά τον Αρη, έχουν υπομονή. Επαναλαμβάνω, η ομάδα έχει πολύ μεγάλη δυναμική και όπως είπα προχθές, έχει μέταλλο για να ξεπεράσει κάθε κρίση».

-Και τώρα Ατρόμητος…

«Για μας όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Ο Ατρόμητος, τα τελευταία χρόνια, βρίσκεται στις κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας. Έχει οργανωθεί πάρα πολύ καλά, διαθέτοντας ένα ισχυρό μπάτζετ. Έφτασε στο σημείο να παίζει Ευρώπη, οπότε καταλαβαίνετε πως η δυναμική του Ατρομήτου έχει ανέβει, αλλά εμείς θα πάμε για τη νίκη, γιατί δεν μας μένει τίποτε άλλο από το να παλέψουμε γι αυτή».

-Αγωνιστικά πως την περιμένετε τη μάχη του Περιστερίου;

« Ξέρουμε ότι θα πιέσουν, έχοντας ποδοσφαιριστές με μεγάλη ποιότητα. Οι φίλαθλοί τους δίνουν δυναμικό παρών, αλλά ολ΄ αυτά δεν λένε κάτι. Το θέμα είναι πως θα παρουσιαστούμε εμείς».

-Ακολουθεί διακοπή μετά το ματς με τον Ατρόμητο. Θα βοηθήσει τον Άρη;

«Εμάς σίγουρα θα μας βοηθήσει η διακοπή, γιατί ερχόμαστε από άτυχα αποτελέσματα και στην ανάπαυλα, με περισσότερη προσήλωση θα βελτιώσουμε κάποιες αδυναμίες που έχουμε. Συν το ότι ορισμένα παιδιά θα ενσωματωθούν ακόμα γρηγορότερα στο κλίμα της ομάδας».

-Άλλωστε υπάρχουν και φιλικά παιχνίδια ενδιάμεσα.

«Ναι υπάρχουν δύο παιχνίδια, στα οποία κάποια παιδιά που δεν έχουν συμμετοχές να πάρουν λεπτά, διότι στην πορεία θα τους χρειαστούμε όλους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ