Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

ΚΑΤΣΕ: "ΝΙΚΗ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ"

Ο αμυντικός μέσος του ΠΑΟΚ Εργκούς Κάτσε, ο οποίος πανηγύρισε πέρυσι το πρώτο γκολ της καριέρας του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στο γήπεδο της Τούμπας, μίλησε στο συνδρομητικό δίκτυο της Nova για την κυριακάτικη αναμέτρηση του Δικέφαλου με την ομάδα της Νέας Σμύρνης για την 3η αγωνιστική της Super League, καθώς και για τις ευρωπαϊκές μονομαχίες με τη Σάλκε στα Play-off του Τσάμπιονς Λιγκ. Αναλυτικά:

«Πιστεύω πως την περασμένη Τρίτη, στο ματς με τη Σάλκε, κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, ωστόσο ήμασταν άτυχοι, ενώ όλα τα παιδιά προσπάθησαν, τα «έδωσαν» όλα.

Οπως είδαμε το πρώτο γκολ που δεχτήκαμε το δεξί μπακ την πήρε την μπάλα με το χέρι κι ο διαιτητής ήταν μπροστά και δεν σφύριξε την παράβαση.

Πιστεύω ότι και μετά την ισοφάριση βιαστήκαμε πάρα πολύ, δεν είχαμε ψυχραιμία. Είχαμε το μυαλό μας αφοσιωμένο στο πώς θα βάλουμε γκολ και απ’ τη βιασύνη μας δεχτήκαμε το δεύτερο γκολ της Σάλκε.

Τελικά ισοφαρίσαμε ξανά, ενώ χάσαμε και ευκαιρίες πριν σκοράρουμε, όπως αυτή με τον Λούκας. Μετά το 2-2 του Κατσουράνη, είχαμε άλλη μια ευκαιρία με τον Στοχ αλλά δεν την αξιοποιήσαμε. Οπως είπα ήμασταν πολύ άτυχοι. Στο τέλος ή θα βάζαμε γκολ ή θα το «τρώγαμε» έτσι πήγαινε το ματς.

Τώρα πρέπει να ξεχάσουμε τη Σάλκε. Θα πρέπει να προχωράμε μπροστά στη ζωή μας. Ακολουθεί ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς στο πρωτάθλημα και δεν πρέπει να επαναληφθεί η εικόνα της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό. Θα πρέπει όλα τα παιχνίδια να τα παίρνουμε.

Εμείς παίζουμε στην έδρα μας, είμαστε ΠΑΟΚ, θα πρέπει να μπούμε μέσα και να παίξουμε για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Πιστεύω πως τα συναισθήματα δεν μπορούν να επηρεάσουν και τόσο πολύ γιατί κι εμείς χάσαμε ένα παιχνίδι που δεν έπρεπε να το χάσουμε αλλά όπως είπα και πριν παίξαμε πολύ καλά. Κι όπως βλέπουμε μερικοί παίκτες είναι κουρασμένοι . ΟΚ, αλλά θα πρέπει την Κυριακή να κερδίσουμε κι ας είμαστε κουρασμένοι.

Εχω αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο σε δύο ματς πέρυσι, είναι πολύ καλή ομάδα, ενώ εφέτος τον έχω δει μόνο στον πρώτο αγώνα με τον ΟΦΗ.

Εχουν μπροστά πολύ καλούς παίκτες, επικίνδυνους και θα πρέπει να προσέξουμε στις αντεπιθέσεις, να μη μας φεύγουν. Επειδή παίζουμε και στην έδρα μας σίγουρα θα αμύνονται όλοι πίσω και θα προσπαθήσουν να γίνουν επικίνδυνο στις αντεπιθέσεις. Αν σπάσουμε την αμυντική γραμμή τους δε θα έχουμε πρόβλημα»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ