Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΡΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ

Ο Γιάννης Χατζηνικολάου ανακοίνωσε την αποστολή για την αναμέτρηση του Άρη με τον Ατρόμητο στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου (Δευτέρα 02/09, 19:15, N2), στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Super League ΟΠΑΠ, που αποτελείται από 20 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι οι εξής:

Έλσνερ, Ίμπε, Ουντότζι, Αγγελούδης, Διούδης, Ηρακλής, Καραγκούνης, Καρασαλίδης, Κοτσαρίδης, Κύργιας, Μανιάς, Μπουζάνης, Νταμαρλής, Οικονομόπουλος, Παπαδόπουλος, Σουνάς, Σταυρόπουλος, Τάτος, Τριανταφυλλάκος, Τσουμάνης.

Εκτός 20άδας έμεινε ο τραυματίας Ρούμπεν Πουλίδο, ο οποίος δεν κατάφερε σήμερα να προπονηθεί (ταλαιπωρείται από αιμάτωμα στο λαγόνιο οστό στη λεκάνη).

Επίσης θα απουσιάσει και ο τιμωρημένος από την προηγούμενη σεζόν Νταβίντ Αγκάνθο.

Η αποστολή του ΑΡΗ θα αναχωρήσει αύριο το μεσημέρι από το αεροδρόμιο «Μακεδονία». Τόσο αύριο το απόγευμα όσο και το απόγευμα της Κυριακής η προπόνηση θα γίνει σε γήπεδα της Αθήνας.

*** Για τους παίκτες που έμειναν εκτός αποστολής αύριο το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Ν. Ρυσίου υπάρχει προγραμματισμένο διπλό με την ομάδα Κ-20 του ΑΡΗ (ως γνωστόν, αναβλήθηκε το αυριανό παιχνίδι με την αντίστοιχη ομάδα του Ατρομήτου).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ