Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΣΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΚΑΙ ΣΚΑΪ

Ανακοίνωση με σαφείς αιχμές κατά του Παναθηναϊκού και του ΣΚΑΪ εξέδωσε η ΠΑΕ Βέροια.

Η ομάδα της Ημαθίας κατηγορεί τους «πράσινους» για δημιουργία κλίματος μέσω του τηλεοπτικού σταθμού «ΣΚΑΪ», ενόψει της μεταξύ τους αναμέτρηση του ερχόμενο Σάββατο για την 3η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Συγκεκριμένος τηλεοπτικός σταθμός κοινής ιδιοκτησίας με Ποδοσφαιρική ανώνυμη εταιρεία- μέλος της Super League (Παναθηναϊκός) επιχείρησε, με ένα κατευθυνόμενο «ρεπορτάζ» στη διάρκεια του βραδινού κεντρικού δελτίου ειδήσεων της Πέμπτης 29-08-2013, ευθεία και απροκάλυπτη παρέμβαση στη διαδικασία διεξαγωγής του αγώνα μεταξύ των ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και ΒΕΡΟΙΑ.

Οι αναφορές με απαξιωτικά και μειωτικά σχόλια, στους διαιτητές του αγώνα, στον πρόεδρο και στελέχη της ΚΕΔ/ΕΠΟ, αποδεικνύουν ότι η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ επιδιώκει τη δημιουργία κλίματος εκφοβισμού των διαιτητών του αγώνα και την άσκηση ψυχολογικής σε βάρος τους πίεσης στο βωμό του αποτελέσματος, μέσω της τηλεόρασης, αποφεύγοντας τις επιπτώσεις του πειθαρχικού κώδικα.

Ότι το κλίμα αυτό μπορεί να οδηγήσει σε έκτροπα σε βάρος των διαιτητών ή της αντίπαλης ομάδας δε δείχνει να απασχολεί καν τον μόνιμο «ανακοινωσάκια» των social media.

Κατά τα λοιπά «εργάζεται αόκνως», παρέα με τους ειδικούς και γενικούς συμβούλους του, για το «καλό του ποδοσφαίρου»…

Υ.Σ. 1: Προτείνουμε προς αποφυγή παρόμοιων καταστάσεων να μας «ανακοινώνει» τους διαιτητές που επιθυμεί σε κάθε παιχνίδι της ομάδας του!

Υ.Σ. 2: Καλούμε τον επίσημο εκπρόσωπο της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ να μας πει εάν υιοθετεί το περιεχόμενο του σχολιασμού του τηλεοπτικού σταθμού».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ