Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΤΟ... ΧΡΙΣΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΑΛΑΖΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ!

Είναι σίγουρο ότι... δεν τις διαβάζετε τις εφημερίδες της Θεσσαλονίκης, το αποδεικνύουν τα νούμερα. Αυτό όμως δεν έχει και τόση σημασία στο θέμα μας. Γιατί και οι αθηναϊκές που "πουλάνε" (λόγω CD, DVD, βιβλία, κόμικς, κουπόνια σούπερ μάρκετ κλπ) γεμάτες από μαλακίες τέτοιου τύπου είναι.
Μερικά από τα αφεντικά αυτών των εφημερίδων έχουν σύστημα. Δίνουν εντολή να χτυπούν όσους δεν φροντίζουν να τους "δώσουν" διαφημίσεις. Κατά βάση κρατικές ή επηρεαζόμενες από κρατικούς παράγοντες.
Βλέπεις φυλλάδα που δεν κυκλοφορεί ούτε σε 500 αντίτυπα (άσε τι λέει για το τιράζ της, είναι "παπάς"...) να έχει ολοσέλιδες καταχωρίσεις κυρίως του ΟΠΑΠ, του ΑΕΡΙΟΥ, των Κρατικών Λαχείων, των Τραπεζών και αναρωτιέσαι πώς γίνεται αυτό...; Ε, γίνεται... Ρόλο παίζουν συγκεκριμένοι πολιτικάντηδες.
Αυτοί, λοιπόν, που τα "χώνουν" με τον έναν ή τον άλλο τρόπο στις φυλλάδες γίνονται αυτόματα... πρωτοσέλιδοι και "μεγάλοι" πολιτικοί, με δηλώσεις ή άρθρα τους σε κάθε έκδοση (κι ας μην έχουν καταφέρει κάποιοι από αυτούς να εκλεγούν βουλευτές, ενώ πήραν θέσεις κορυφαίων παραγόντων σε Υπουργεία λόγω γνωριμιών) και παράλληλα παίρνουν (από ορισμένες και συγκεκριμένες φυλλάδες) το... "χρίσμα" του υποψηφίου δημάρχου Θεσσαλονίκης.
Δηλαδή, δεν κατάφεραν, οι κασμάδες, να βγουν μέσα στους 6 βουλευτές που εξέλεξε η ΝΔ στην Α΄ Θεσσαλονίκης και θα πάρουν το χρίσμα του κόμματος ως υποψήφιοι δήμαρχοι. Τόσο μαλάκες οι δημοσιογράφοι που τα γράφουν αυτά!!!
Το αναφέραμε και σε παλαιότερη ανάρτησή μας: Κανείς από όσους έχουν "χρίσει" οι εν λόγω φυλλάδες δεν πρόκειται να είναι υποψήφιος. Προπαντός, μάλιστα, εκείνοι που ενώ έχουν σκορπίσει απίστευτο χρήμα δεν κατάφεραν να κερδίσουν καν, έδρα.
Θα το δείτε. Και τότε θα δημοσιεύσουμε τα... δημοσιεύματα των φυλλάδων που τα κρατάμε... 

Bomber

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ