Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

ΠΑΟΚ ΔΥΟ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΕΧΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΤΑΛΙΣΤ 0-2

Στο πρώτο ημίχρονο και συγκεκριμένα μέχρι το 40΄ ο ΠΑΟΚ ήταν κυρίαρχος μέσα στην άδεια Τούμπα και όλοι πίστεψαν πως είναι θέμα χρόνου να πετύχει ένα γκολ. Ο Δικέφαλος έκανε τρεις πολύ καλές ευκαιρίες και είτε από ατυχία είτε από αστοχία είτε από ανικανότητα δεν προηγήθηκε στο σκορ.
Η ομάδα της Θεσσαλονίκης μετά το πέναλτι χάρισμα του Βιτόρ ο οποίος ήταν πολύ καλός και αρκετά σταθερός σε απόδοση έπαθε μπλακ άουτ λες και κάποιος κατέβασε τους διακόπτες.
Έτσι στο δεύτερο μέρος η ουκρανική ομάδα είχε την ευκαιρία να περιμένει τον ΠΑΟΚ και να παίζει με γρήγορες αντεπιθέσεις που μύριζαν συνεχώς γκολ. Πέτυχε μάλιστα και δεύτερο τέρμα ενώ είχε
και δοκάρι με τον Κριστάλντο, με τον ΠΑΟΚ να μη μπορεί να σκοράρει σε ακόμη δυο-τρεις καλές στιγμές του μέσα στην περιοχή της Μέταλιστ.
Τα γκολ της ουκρανικής ομάδας πέτυχε ο Ντέβιτς στο 43΄ με πέναλτι και στο 72΄ με ατομική ενέργεια μετά από άστοχη έξοδο του Χακόμπο.

ΠΑΟΚ (Χουμπ Στέφενς): Χακόμπο, Βίτορ, Λίνο, Τζιόλης, Γεωργιάδης (66' Βούκιτς), Λάζαρ, Κατσουράνης, Κίτσιου, Λούκας (54' Ολίσε), Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης (77' Νέτσιντ)

Μέταλιστ (Μίρον Μάρκεβιτς): Ντισλένκοβιτς, Βιγιάγκρα, Μολέδο, Αζεβέδο, Γκουγιέ, Εντμαρ, Σόουζα (62' Μπλάνκο), Σόσα (90+ Κρασνοπόροφ), Τόρες, Μάρλος, Ντέβιτς (77' Κριστάλντο)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ