Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΟ 1ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ N. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ» ΤΗ Μ.ΤΡΙΤΗ 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013 ΣΤΟ ΚΑΥΤΑΝΤΖΟΓΛΕΙΟ

Το 1ο Τουρνουά Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Θεσσαλονίκης «Λευκός Πύργος» διοργανώνει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Το τουρνουά θα πραγματοποιηθεί αύριο Μεγάλη Τρίτη 30 Απριλίου 2013 στο Εθνικό Καυταντζόγλειο Στάδιο Θεσσαλονίκης (16.30-19.00).

«Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στηρίζει όλες τις ομάδες ανεξαιρέτως, μέσα από πρωτοβουλίες όπως το Τουρνουά Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Θεσσαλονίκης “Λευκός Πύργος”, που διοργανώνεται για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη, με στόχο να γίνει θεσμός και να επεκταθεί σε όλες τις περιφερειακές ενότητες της Κεντρικής Μακεδονίας. Καλούμε τους Θεσσαλονικείς να έρθουν αύριο στο Καυτατζόγλειο για να τιμήσουμε τους αθλητές και τις ομάδες μας που διακρίθηκαν στα γήπεδα και να στείλουμε όλοι μαζί το μήνυμα ότι ο αθλητισμός ενώνει και δεν διχάζει», δήλωσε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Στο τουρνουά θα συμμετάσχουν παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές των ομάδων ΠΑΟΚ, Άρη, Ηρακλή και Απόλλωνα Καλαμαριάς. Στο πλαίσιο του τουρνουά θα διεξαχθούν δύο αγώνες, διάρκειας 20-30 λεπτών. Στη λήξη της διοργάνωσης θα απονεμηθούν τιμητικά κύπελλα στις συμμετέχουσες ομάδες και οι διοικήσεις των ομάδων θα τιμήσουν έναν παλαίμαχο ποδοσφαιριστή από κάθε ομάδα για την αθλητική προσφορά του.

Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ