Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

ΙΒΙΤΣ: "Ο ΠΑΟΚ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ"

Ο Βλάνταν Ίβιτς, που είχε καθοριστική συμβολή στα δύο τελευταία "διπλά" του ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη μίλησε στα "ΣΠΟΡ" για το αυριανό ντέρμπι.

Ποιο είναι το μυστικό για να κερδίσει ο ΠΑΟΚ μέσα στο Καραϊσκάκη; Εσύ είχες βάλει και το γκολ στο τελευταίο διπλό επί του Ολυμπιακού;

"Μάλλον ξεχνάς ότι είχα αναδειχθεί MVP και στα δύο τελευταία διπλά του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού. Γιατί εκτός από εκείνο στα πλέι οφ που είχα βάλει το γκολ, MVP είχα αναδειχθεί και στο άλλο διπλό, όπου είχα βγάλει την ασίστ στον Εντίνιο... Αυτά τα ματς δεν ξεχνιούνται. Ηταν μεγάλες νίκες. Αλλά δεν υπάρχουν μυστικά. Πρέπει να πιστεύεις ότι μπορείς να κερδίσεις μέσα στο Καραϊσκάκη, να έχεις εμπιστοσύνη στις δυνατότητες της ομάδας και να μπαίνεις μέσα στο γήπεδο συγκεντρωμένος και με πάθος. Το Καραϊσκάκη είναι ένα πολύ ωραίο ποδοσφαιρικό γήπεδο και ο Ολυμπιακός που έχει πολύ καλή ομάδα έχει και τον κόσμο στο πλευρό του. Γι' αυτό πρέπει να δώσεις το 120% των δυνατοτήτων σου για να κερδίσεις εκεί μέσα..."

Ο σημερινός ΠΑΟΚ μπορεί να κερδίσει στο Καραϊσκάκη;

"Πιστεύω ότι μπορεί. Ο Ολυμπιακός δεν έχει δυνατά παιχνίδια το τελευταίο διάστημα για να κρατήσει ψηλά το επίπεδο και τον ρυθμό του. Δεν έχει ανταγωνισμό στην Ελλάδα τους τελευταίους μήνες. Εχει χάσει μόνο από τον Ατρόμητο αλλά στα άλλα παιχνίδια κερδίζει συνήθως εύκολα. Από την άλλη πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε άνοδο. Εχει βελτιώσει αισθητά το ράστερ του με τις μεταγραφές του Ιανουαρίου και πιστεύω έχει μεγάλες δυνατότητες για να κάνει κάτι καλό στο Καραϊσκάκη και μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν".

-Ο ΠΑΟΚ μπορεί να ξαναβρεί στο δρόμο του τον Ολυμπιακό και στον τελικό του Κυπέλλου, εφόσον περάσει πρώτα από τα ημιτελικά με τον Αστέρα Τρίπολης...

"Ας μην προτρέχουμε. Κάθε χρόνο μιλάμε για τελικό στο Κύπελλο και όλο κάτι στραβώνει. Οπως πέρυσι με τον Ατρόμητο... Στο Κύπελλο ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του τον Αστέρα Τρίπολης ο οποίος μοιάζει να είναι σε καλύτερη φόρμα από τον ΠΑΟΚ τώρα και παίζει καλύτερα. Μακάρι βέβαια να περάσει ο ΠΑΟΚ, κάτι το οποίο ελπίζω, αλλά δεν χρειάζεται να μιλάμε ακόμη για τελικούς..."

Τέλος, αναφέρθηκε και στην παράμετρο του γηπέδου: "Πάντα γούσταρα περισσότερο να παίζω στο Καραϊσκάκη. Με έφτιαχνε και ο αντίπαλος κόσμος. Με έκανε να αισθάνομαι πιο δυνατός!. Στην έδρα του Ολυμπιακού πρέπει να έχεις τεράστια υπομονή. Πολλές φορές μπορεί κάποια λάθος σφυρίγματα να σε βγάλουν εκτός εαυτού και πρέπει να συγκρατείς να νεύρα σου. Αυτά γίνονται συνέχεια.

Εγώ είχα αποβληθεί δύο φορές εκεί μέσα. Χρειάζεται μυαλό, εξυπνάδα και ηρεμία και να λες με τους συμπαίκτες σου: πάω να τους κερδίσω. Ετσι κάναμε στα δύο διπλά που πήραμε το 2010".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ