Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Η 15ΧΡΟΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΕ ΤΟ ΕΤΗΣΙΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΩΝ 4.600.000 ΕΥΡΩ

Πιο χαρούμενη από ποτέ είναι η 15χρονη Άριελ Γουίντερ, η Ελληνοαμερικανίδα σταρ του Modern Family, για το νέο «βασιλικό» συμβόλαιο που υπέγραψε. Ειδικά από την στιγμή που η μάνα της δεν θα έχει πρόσβαση ούτε σε ένα σεντς από αυτό.

Λίγους μήνες μετά τον επικό καβγά με την μητέρα της Χρυσούλα, που ανάγκασε την 15χρονη να φύγει από το σπίτι και να ζητήσει να έχει την κηδεμονία της η αδελφή της, η Άριελ φαίνεται να ζει την καλύτερη περιόδο της ζωής της.



Οι παραγωγοί του Modern Family αντάμειψαν την γκέλα που έχει με τους φαν της σειράς με μια γενναία αύξηση και ένα συμβόλαιο 6 εκ. δολαρίων. Ενώ και η ίδια, υπό την κηδεμονία της αδελφής της, φαίνεται να έχει ανθήσει.



Αυτή την στιγμή το δικαστήριο έχει παραχωρήσει προσωρινή κηδεμονία στην αδελφή της (σ.σ. που έχει ζητήσει να μην έχει καμία σχέση με τα χρήματα της νεαρής σταρ), ενώ την διαχείριση των οικονομικών της έχει ο πατέρας της.

Μοναδικό μελανό σημείο στην ιστορία συνεχίζουν να αποτελούν οι φήμες ότι η μητέρα της έχει στην κατοχή της γυμνές φωτογραφίες της, τις οποίες προσπαθεί να πουλήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ