Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

ΤΟ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ κ. ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ

Εν αναμονή της νέας χρονιάς, στο Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του ο Υπουργός Μακεδονίας και Θράκης κ. Θεόδωρος Καράογλου ευχήθηκε τα εξής:

«Χρόνια πολλά, χρόνια καλά, χρόνια ευτυχισμένα. Το 2012 σήμερα τελειώνει. Ξεκίνησε ως μια χρονιά με πολλά προβλήματα, αλλά μας αφήνει με ένα μεγάλο χαμόγελο. Μετά την πολύ μεγάλη επιτυχία της εκταμίευσης της δανειακής δόσης που τόσο ανάγκη είχαμε, πλέον οι προϋποθέσεις είναι πολύ καλύτερες ώστε το 2013 που ανατέλλει να είναι ένας καλύτερος χρόνος. Αγωνιζόμαστε, ελπίζουμε, προσευχόμαστε ότι πραγματικά το 2013 θα είναι η τελευταία χρονιά που θα έχουμε ύφεση, ότι θα ξεκινήσει σταδιακά η σταθεροποίηση καταρχήν, στη συνέχεια η ανάκαμψη και τελικά η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας που αυτό είναι το ζητούμενο, έτσι ώστε το 2013 να είναι καλύτερος χρόνος για όλους τους Έλληνες πολίτες. Ευτυχισμένος ο νέος χρόνος για όλους».

Σήμερα (Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012) ο Υπουργός Μακεδονίας και Θράκης άκουσε τα Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα από φορείς και συλλόγους. Πιο συγκεκριμένα το Διοικητήριο επισκέφθηκαν η φιλαρμονική μπάντα της Ελληνικής Αστυνομίας, η στέγη πολιτισμού και κοινωνικής συμπαράστασης «ο Αριστοτέλης», η χορωδία της Πανελλήνιας Ένωσης Καππαδοκών, ο σύλλογος γονέων-κηδεμόνων-φίλων και ατόμων με αναπηρία Δήμου Παύλου Μελά και Δυτικής Θεσσαλονίκης «Μέριμνα Ζωής», η φιλαρμονική του Δήμου Θεσσαλονίκης, η φοιτητική χορωδία «Χριστιανική Ελπίς», καθώς και η μπάντα του Γ’ Σώματος Στρατού. Αύριο, ανήμερα Πρωτοχρονιάς, ο Υπουργός Μακεδονίας και Θράκης θα εκπροσωπήσει την Κυβέρνηση στη Δοξολογία που θα τελεστεί στον Ιερό Ναό της Του Θεού Σοφίας για το νέο έτος, ενώ ακολούθως θα βρίσκεται στο Υπουργείο, όπου θα ανταλλάσει ευχές για τη νέα χρονιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ