Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

ΤΡΩΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΡΤΙ!

Την πιο νόστιμη λύση για όσους πεινάνε σαν... λύκοι, με αποτέλεσμα από τη λαιμαργία τους να καταπίνουν ακόμη και κομμάτια του περιτυλίγματος, σκαρφίστηκε αλυσίδα ταχυφαγείων στη Βραζιλία.
Πρόκειται για την εταιρεία «Bob» που δημιούργησε ένα... λαχταριστό εδώδιμο χαρτί περιτυλίγματος για χάμπουργκερ και σάντουιτς, το οποίο τρώγεται μαζί με το φαγητό! Οι υπεύθυνοι της αλυσίδας εστιατορίων είχαν από καιρό μπει στη διαδικασία ανεύρεσης ενός χαρτιού περιτυλίγματος που να είναι ασφαλές για την υγεία των πελατών τους ακόμη και στην περίπτωση που κατέληγε στο στομάχι τους, ενώ παράλληλα επιζητούσαν έναν τρόπο ώστε να μειώσουν τα απορρίμματα και τα απόβλητα των εστιατορίων τους.

Χαρτί-έδεσμα

Ετσι, μετά από έρευνες μηνών κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα χαρτί που τρώγεται μαζί με το υπόλοιπο έδεσμα! Η αλυσίδα εστιατορίων παρασκευής γρήγορου φαγητού άρχισε να σερβίρει τα χάμπουργκερ και τα σάντουιτς μέσα στο συγκεκριμένο περιτύλιγμα και με ικανοποίηση διαπίστωσε πως οι πελάτες της έτρωγαν όχι μόνο το φαγητό τους, αλλά ακόμη και την τελευταία... μπουκιά από το νοστιμότατο χαρτί, το οποίο μάλιστα έχει γεύση που προσεγγίζει σε μεγάλο βαθμό την τροφή που κατανάλωναν!

Με σάλτσα!

Ο υπεύθυνος της βραζιλιάνικης αλυσίδας ανέφερε πως τα νέα εδώδιμα χαρτιά περιτυλίγματος μοιάζουν με τα παραδοσιακά στην εμφάνιση και τόνισε πως ο πελάτης μπορεί να προσθέσει τη μουστάρδα και την κέτσαπ που επιθυμεί κατευθείαν πάνω στο χαρτί. Μάλιστα, στο τηλεοπτικό διαφημιστικό σποτ η εταιρεία δεν διστάζει να ευλογήσει τα γένια της αναφέροντας πως προχώρησε σε αυτή την κίνηση, επειδή τα φαγητά που προσφέρει είναι τόσο νόστιμα, που ο πελάτης δεν μπορεί να συγκρατηθεί!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ