Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

ΤΟ ΧΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΡΜΙ, ΠΑΤΡΙΩΤΗΗΗ. ΠΑΕΙ ΒΡΑΖΙΛΙΑ!

Η γυναίκα που έγινε γνωστή στην Ευρώπη για τις εντυπωσιακές της καμπύλες, και το μεσογειακό της ταμπεραμέντο ετοιμάζει τις βαλίτσες της για Ρίο.

"Τη Βραζιλία τη λατρεύω", λέει στην Μαρία Λεμονιά και το ΘΕΜΑ People η Δωροθέα Μερκούρη. "Βρίσκομαι εκεί τρεις φορές το χρόνο. Ελάχιστοι γνωρίζουν ότι αυτό είναι το κοινό μας σημείο με την Μόνικα Μπελούτσι. Στην εξωτική αυτή γωνιά της γης, περνάμε όμορφα κάνοντας οικογενειακώς παρέα αρκετούς μήνες μέσα στο χρόνο". Αυτή το φορά το ταξίδι της Ελληνίδας θα κρατήσει περισσότερο, αφού εκεί φαίνεται να την περιμένει νέα καριέρα. Η Δωροθέα έχει πέσει με τα μούτρα στην εκμάθηση πορτογαλικών, ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις των ντόπιων ατζέντηδων να τη συστήσουν στα μεγάλα στούντιο που γυρίζουν τηλεοπτικά προγράμματα.

"Η βιομηχανία του θεάματος στη Βραζιλία είναι τόσο εντυπωσιακή όσο και στο Χόλυγουντ. Ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα που προβάλλεται το βράδυ έχει πάνω από 30 εκατ. τηλεθεατές, ενώ οι ηθοποιοί που πρωταγωνιστόύν γίνονται αντικείμενο λατρείας αφού αντιμετωπίζονται ως σταρ".

Οι συζητήσεις της με παραγωγούς βρίσκονται σε καλό δρόμο και η Δωροθέα περιμένει το "πράσινο φως" για να κλείσει οριστικά η συμφωνία ώστε να πάρει τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε νέο σίριαλ. Μέσα στους επόμενους μήνες, η Ελληνίδα σταρ της πασαρέλας, αναμένεται να είναι ένα από τα πρόσωπα που θα πλαισιώνουν διάσημες βραζιλιάνικες τηλενουβέλες, με το όνομά της να ταξιδεύει σε ολόκληρο τον κόσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ