Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

ΤΑ ΑΠΟΨΙΝΑ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ

Παραμονή Πρωτοχρονιάς και για όσους μείνουν σπίτι απόψε, τα κανάλια έχουν ετοιμάσει ανάλογα προγράμματα για την αλλαγή του χρόνου.

NΕΤ - «Στην Υγειά μας» (23:00)
Με οικοδεσπότη τον Σπύρο Παπαδόπουλο και εκλεκτούς καλεσμένους θα αλλάξει ο χρόνος στη ΝΕΤ, αφού την Παραμονή Πρωτοχρονιάς από τις 23:00 θα βρίσκονται εκεί να υποδεχτούν μαζί μας το 2013. Τιμώμενος καλεσμένος θα είναι ο Σταμάτης Φασουλής που μαζί με αγαπημένους του φίλους και συνεργάτες θα ερμηνεύσουν αγαπημένα και διαχρονικά τραγούδια, από Ζαμπέτα και Τσιτσάνη μέχρι Χατζιδάκι, Πλέσσα και Άκη Πάνου. Στο πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν συμμετέχουν ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, ο Θοδωρής Αθερίδης, η Σμαράγδα Καρύδη, η Τάνια Τρύπη, η Σοφία Φιλιππίδου, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, η Πέμυ Ζούνη, ο Αντώνης Λουδάρος, η Ελισάβετ Μουτάφη, η Βέρα Κρούσκα, ο Θανάσης Νιάρχος, η Σοφία Φαραζή, η Αντιγόνη Ψυχράμη, η Νάντια Κοντογιώργη, ο Κωνσταντίνος Καρβέλης, ο Μίνως Θεοχάρης, ο Χρήστος Σπανός και οι ερμηνευτές Ζαχαρίας Καρούνης και Παναγιώτης Πράτσος. Μαζί τους θα είναι και η παιδική χορωδία του Δημήτρη Τυπάλδου.

ANT1 - «Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στο θέατρο Βράχων» (23:00)
Με μία συναυλία του αγαπημένου καλλιτέχνη κλείνει τη χρονιά ο ΑΝΤ1 και υποδέχεται το 2013 με τα «Χέρια Ψηλά». Στις 00:45 θα ακολουθήσει η εκπομπή «Άνοδος»

ΕΤ1 – Εορτασμός Δήμου Αθηναίων (23:20)
Ζωντανά από την καρδιά της Αθήνας που θα χτυπάει σε Πρωτοχρονιάτικο ρυθμό, θα μετρήσουμε αντίστροφα τον ερχομό του 2013 και θα απολαύσουμε την εορταστική συναυλία

ΜEGA - «Δώδεκα» με την Άννα Βίσση ( 23:30)
Ένα Πρωτοχρονιάτικο σόου που ανατρέπει τις συνηθισμένες φόρμες των νυχτερινών προγραμμάτων. «Πειραγμένες» ενορχηστρώσεις, δυναμικά τραγούδια, λατρεμένα ζεϊμπέκικα και τρυφερές μπαλάντες, παντρεύονται σε αυτό το λαϊκό, ροκ και dance πάρτι της διαχρονικής τραγουδίστριας. Μαζί της θα είναι και η Μαίρη Λίντα με τους Wedding Singers.

STAR – Μουσικό Πρόγραμμα FEVER (00:45)
Μουσικό πρόγραμμα από το νυχτερινό κέντρο «Fever» (χειμώνας 2011 – 2012) με τη Δέσποινα Βανδή, τον Νίκο Οικονομόπουλο και την Έλλη Κοκκίνου επί σκηνής.

ALPHA - Casablanca Music Hall - Πολύ Blabla και Chachacha (00:45)
Μία παράσταση με τέσσερις αγαπημένους καλλιτέχνες: Η Νίνα Λοτσάρη, ο Παντελής Καναράκης, ο Κρατερός Κατσούλης και ο Patrick (με την συμμετοχή του γυναικείου συγκροτήματος Sugarplums ) σε ένα εντυπωσιακό μουσικοχορευτικό υπερθέαμα που ακολουθεί τα πρότυπα των Γαλλικών Καμπαρέ, με τίτλο «ΠΠολύ Blabla και Chachacha» στο Casablanca Music Hall.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ