Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΚΑΡΡΑ: Ο ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ, Η "ΠΟΥΤ@Ν@" ΤΗΣ ΠΑΟΛΑ ΚΑΙ Η "ΠΡΙΒΕ" ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΖΑΓΟΡΑΚΗ (δείτε φωτογραφίες και video)

Τα πάνω κάτω έφεραν στη νυχτερινή Αθήνα  οι Καρράς- Παόλα- Παντελίδης! Τη βραδιά της πρεμιέρας επικρατούσε  το αδιαχώρητο! Όχι, δεν είναι φράση κλισέ για να περιγράψεις ένα σχήμα που ξεκινάει δυνατά.

Είναι μια πραγματικότητα που ούτε οι ίδιοι την περίμεναν! Οι μετρ, οι σερβιτόροι και οι παρκαδόροι έπαθαν πλάκα… έτρεχαν πανικόβλητοι για να εξυπηρετήσουν τον κόσμο. Ένας γνωστός μετρ, γύρισε και είπε σε μια παρέα καθώς την οδηγούσε στο τραπέζι «Αυτό έχω να το δω 20 χρόνια!!!».
Πράγματι το «κακό» ξεκίνησε από πολύ νωρίς!  Ήταν μόλις 11 όταν το μαγαζί είχε ήδη γεμίσει! Και ο κόσμος απ έξω προσπαθούσε να μπει… και λέμε προσπαθούσε γιατί η Ποσειδώνος και η Λάμπρου Κατσώνη είχαν κλείσει. Μεγάλη ατυχία για τα αυτοκίνητα που περνούσαν εκείνη την ώρα και δεν πήγαιναν για διασκέδαση αλλά σπίτι ή στις δουλειές τους. Κάποιοι δεν άντεξαν, βγήκαν από το αυτοκίνητο ΚΑΙ άρχισαν να τσαμπουκαλεύονται. Όμως λύση δεν υπήρχε… Όσο για το τι γινόταν μέσα στο μαγαζί… χαμός! Δεν μπορούσες να περπατήσεις να πάς στο τραπέζι σου. Αρκετοί ήταν εκείνοι που έχασαν την πολυαναμενόμενη έναρξη του Παντελίδη αφού ήταν ακόμα έξω από το μαγαζί! Ο τραγουδιστής  βγήκε πολύ δυνατά. Λες και τραγουδούσε χρόνια σε μεγάλες πίστες. Ο κόσμος πραγματικά τον αποθέωσε…
Ένα θέαμα, ένα κλίμα που είχαμε καιρό να δούμε… Εκείνος άνετος πολύ. Δε μάσησε από τον κόσμο, δε σοκαρίστηκε και  ερμήνευσε με τον καλύτερο τρόπο τις επιτυχίες του. Λίγο το Styling αδερφέ μόνο να δείς και όλα θα πάνε καλά! Φυσικά ήταν ΟΛΟΙ όρθιοι! Την αγάπη τους την έδειξαν και με πανό!!! Υπήρχαν πανό που κρατούσε κόσμος που βρισκόταν σε τραπέζι παρακαλώ, όχι μόνο από παιδιά στο μπαρ! «Παντελίδη Θεε! Σε αγαπάμε» έγραφε το ένα από αυτά!
Λίγη ώρα μετά σειρά είχε η Πάολα! Όλοι περίμεναν να δουν τη τραγουδίστρια να εμφανίζεται με σούπερ μίνι και να προβάλλει τα πόδια της. Όχι. Η Πάολα άλλαξε στυλ! Βγήκε με μια ολόσωμη λευκή φόρμα κεντημένη με πέτρες! Μάγεψε… « Είμαστε όλοι καλά;;;;» ρώτησε αμέσως! Και μετά από το δυνατό «Ναιιιιιιιιιιιιι» για απάντησή είπε «Θα γίνει της πουτάνας σήμερα!» και έγινε…  Τη σκυτάλη πήρε ο Βασίλης Καρράς! Με μια τεράστια εισαγωγή από παλιές του επιτυχίες βγήκε στη πίστα και το μαγαζί βούλιαξε! Τα πανό ανέμιζαν και για τον Βασίλη Καρρά! Εκείνος τραγουδούσε και ο κόσμος μαζί του!!!  Όλα τα τραγούδια…
Η έκπληξη  της βραδιάς  ήταν ο Βαλεντίνο!  Ο γνωστός dj, συνθέτης και ραδιοφωνικός παραγωγός «μίξαρε» ελληνικά και ξένα τραγούδια και αποθεώθηκε! Μαζί του εμφανίστηκε αργότερα και η Ελισάβετ Σπανού που τον συνόδευε τραγουδώντας! Ήταν μια ξεχωριστή νότα στη βραδιά, πολύ διαφορετική  που αγαπήθηκε από τη πρώτη στιγμή.
Οι καλεσμένοι πολλοί και λαμπεροί! Πρώτο τραπέζι πίστα και ο κουμπάρος Θοδωρής Ζαγοράκης με την Ιωάννα Λίλη κέρδισαν τα φλας! Μαζί τους ο Τραϊανός Δέλλας και η Γωγώ Μαστροκώστα πιο γλυκιά από ποτέ! Ο Ζαγοράκης δεν χάνει πρεμιέρα του Καρρά καθώς τον γουστάρει πολλά χρόνια πριν γίνουν κουμπάροι!
Από την περίοδο που έπαιζε στην αγγλική Λέστερ και του κρατούσε κάθε βράδυ συντροφιά ο Καρράς με τα τραγούδια του! Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής τον επισκέφτηκε στο καμαρίνι του πριν αυτός βγει στη πίστα! Μίλησαν λίγο και θυμήθηκαν τα παλιά!  Μάλιστα ο Καρρά του αφιέρωσε και το τραγούδι «Όπως παλιά»!













blogs.gossip-tv.gr/nassos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ